BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,69
ALTIN 2.408,36
HABER /  DÜNYA

Sevgilisinden ayrılan genç nehre atladı

Bingöl’ün Genç ilçesinde sevgilisinden ayrıldığı için Murat Nehri’ne atladığı ileri sürülen Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazeteci...

Abone ol

Bingöl’ün Genç ilçesinde sevgilisinden ayrıldığı için Murat Nehri’ne atladığı ileri sürülen Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu genç için arama çalışmaları başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre olay, bugün saat 12.00 sıralarında Genç ilçesi Set Boyu mevkiinde meydana geldi. Sevgilisinden ayrıldığı için bunalıma girdiği tahmin edilen Hasan Koca (22), Murat Nehri kıyısına gelerek ailesine, ‘‘Şu an Murat Suyu bana bakıyor, ben de Murat Suyu’na bakıyorum ve birazdan suların içinde kaybolup gideceğim’’ şeklinde bir mesaj gönderdi. Atılan mesajdan sonra tedirgin olan aile, polise haber vererek durumu anlattı. Yapılan geniş çaplı araştırmaların ardından Hasan Koca’ya ait giysiler Murat Nehri kıyısında bulundu. Nehirde kaybolduğu düşünülen genç için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.
İntihar ettiği tahmin edilen Hasan Koca’nın Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olduğu ve askerliğini yeni bitirdiği öğrenildi.
(İHA)