BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Sevgilisi ile şeytani bir plan yaptı ve..

50 yaşındaki Aynur G., sevgilisi 41 yaşındaki Ramazan D. ile birlikte plan yaparak, kocası 53 yaşındaki Saim G.'yi, evde birasına fare zehri atarak öldürmek istedi

Abone ol

KIRIKKALE'de 50 yaşındaki Aynur G., sevgilisi 41 yaşındaki Ramazan D. ile birlikte plan yaparak, kocası 53 yaşındaki Saim G.'yi, evde birasına fare zehri atarak öldürmek istedi

. Fare zehrinin alındığı işyeri sahibinin durumdan şüphelenerek polise ihbarda bulunması üzerine kadın ile sevgilisi yakalanırken, baygın halde bulunan Saim G. ise hastaneye kaldırıldı.

Merkez Gündüoğdu Mahallesi'nde oturan 2 çocuk annesi Aynur G., kocasının arkadaşı olan, kendisi gibi evli ve 2 çocuk babası Ramazan D. ile yasak ilişki yaşıyordu. Kadının kocası Saim G.'nin durumdan şüphelenmeye başladığını anlayan iki sevgili onu öldürmek için plan yaptı. Aynur G., kocasıyla evde bira içerken, sevgilisini de çağırdı. Burada iki sevgili, Saim G.'nin içtiği biranın içine fare zehri kattı. Bu arada, kadının fare zehri aldığı işyeri sahibi de durumdan şüphelenerek olayı polise bildirdi. İhbar üzerine eve giden polis ekipleri, Aynur G. ve Ramazan D.'yi alkol alırken, Saim G.'yi de salon ortasında baygın halde buldu. Saim G., olay yerine çağrılan ambulans ile Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılırken, sevgililer ise gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen ve suçlarını itiraf eden şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hastaneye kaldırılan ve midesi yıkanan Saim G.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

BİR SİVİLCE BURNUNDAN ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Şırnak merkeze bağlı Kumçatı beldesinde yaşayan Leyli Anık (85), 8 yıl önce burnunda çıkan sivilce yüzünden şimdi hayatını burunsuz sürdürmek zorunda kaldı.

Şırnak merkeze bağlı Kumçatı beldesinde yaşayan Leyli Anık (85), 8 yıl önce burnunda çıkan sivilce yüzünden şimdi hayatını burunsuz sürdürmek zorunda kaldı. Leyli nine, rahatsızlığı nedeniyle büyük acı çekiyor.

Atatürk Mahallesi Gülen Sokak'ta ikamet eden Leyli Anık, 8 yıl önce burnunda çıkan bir sivilceyi önceleri çok umursamamış. Sivilce iyileşmeyince iki defa Şırnak Devlet Hastanesi'ne giden Anık, Adana’ya sevk edildi. Anık'a cilt kanseri teşhisi konuldu.

Acılara dayanamayan Leyli nine, Diyarbakır’daki bir hastaneye gitmiş. Muayene yapan doktor, "Bu hastalığı iyileştirmek için Amerika’ya gitmen lazım." tavsiyesinde bulunmuş.
   
İnşaat işçisi olarak çalışan üvey oğlu Salih Anık, annesini tedavi edecek maddi imkânlarının olmadığını belirterek, şunları söylüyor:
   
"Babamız belediyede temizlik işçisi olarak çalışıyordu. O da 6 yıl önce vefat etti. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Mersin’de mevsimlik inşaat işçisi olarak çalışıyorum. Annemin durumu çok kötü. Şimdi burnu tamamen çürüdü. Bir gözü de zarar görüyor. Geceleri uyuyamıyor, çok acı çekiyor. Bizler çok üzülüyoruz. Devletimizden destek bekliyoruz."

SU KUYUSUNA DÜŞTÜ VE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

 

[PAGE]

Hatay'da su kuyusuna düşen çocuk hayatını kaybetti.

 

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Yeniçağ köyünde, ailesine ait bahçede arkadaşıyla oynayan Emircan Turunç (6), tarımda sulama amacıyla kullanılan 8 metre derinliğindeki su kuyusuna düştü.

Oyun oynadığı arkadaşının haber vermesi üzerine olay yerine gelen baba Ali Turunç, tüm çabasına rağmen çocuğunu kuyudan çıkaramadı. Daha sonra haber verilen Hatay Valiliği İl Afet ve Acil Durum ekipleri, çocuğun cesedini kuyudan çıkardı.

Emircan Turunç'un cesedi Samandağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BAŞI EZİLEREK ÖLDÜRÜLEN GENÇ TOĞRAĞA VERİLDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

 

[PAGE]

AYDIN'da başı ezilerek öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Gamze Gürgen, bugün memleketi Amasya'nın Hamamözü İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Güçlükle ayakta durabilen annesi 46 yaşındaki Sare Güler, ağıtlar yakarak, "Ben sana kıyamıyordum. Sana nasıl kıydılar biricik kızım" diye gözyaşı döktü.

Adnan Menderes Üniversitesi Memnune İnci Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Gamze Gürgen, Kütahya'daki bir arkadaşını ziyarete gitti. Önceki gün saat 23.00 sıralarında Aydın'a dönen Gürgen'in, kaldığı pansiyona gelmemesi ve telefonuna da cevap vermemesi üzerine endişelenen arkadaşları, durumu jandarmaya bildirdi. Genç kızın cesedi Karacasu İlçesi'ne bağlı Karacaören Köyü yakınlarında, tarlalarına giden köylüler tarafından yol kenarında bulundu. Bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Karacasu Devlet Hastanesi'nde otopsi yapılan genç kızın başının taşla ezilerek öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili inceleme başlatan jandarma, genç kızın telefonunda, olaydan kısa süre önce bir erkek arkadaşına, "Karacasu yol ayrımında bir aile beni arabasına aldı. Geliyorum" diye mesaj attığı belirlendi.

Gamze Gürgen'in ölüm haberi İzmir'de yaşayan annesi Sare Güler'i şok etti. Sare Güler'in eşi Dursun Gürgen'den boşandığı ve ayrı yaşadıkları belirtildi. ABD'de yaşayan baba Dursun Gürgen'e de kızının ölüm haberi verildi. Herkesi yasa boğan olayla ilgili savcılık geniş çaplı soruşturma başlattı.

Gamze Gürgen'in cenazesi bugün memleketi Amasya'nın Hamamözü İlçesi'ne bağlı Göçeri Köyü'ne getirildi. Köyde cenaze töreni düzenlendi. Törene Hamamözü Kaymakamı Remzi Demir de katıldı. Güçlükle ayakta durabilen, sinir krizi geçiren anne Güler, "Sana nasıl kıydılar kızım. Sana kıyanların elleri kırılsın. Ben sana kıyamıyordum biricik kızım" diyerek ağıt yaktı. Yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalışılan Güler, sık sık cinayeti işleyenlere lanet okudu.

77 yaşındaki babaannesi Şaziye Gürgen ile 75 yaşındaki anneannesi Feride Güler de cenaze sırasında baygınlık geçirdi. Gamze Güler'in cenazesi Göçeri Köy Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

KAHRAMANMARAŞ'TA ÇİFTE İNFAZ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN..

[PAGE]

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde Ahmet Ölç ile Erhan Tekin, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kurşunlanarak öldürüldü

Olay, bugün sabah saatlerinde ilçeye bağlı Akbayır Beldesi'nin Akpınar mevkiinde hayvanları otlatmaya götüren çobanlar, park halindeki bir otomobilin içinde ve yanında birer erkek cesedi görünce, durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarmanın incelemesinde otomobil içindeki başında kar maskesi bulunan cesedin Ahmet Ölç'e, araç yanındaki cesedin ise Erhan Tekin'e ait olduğu belirlendi.

Tekin'in babası Ramazan Tekin'e ait olduğu anlaşılan otomobilin sökülen 46 E 4277 plakası ise bagajda bulundu. Hırsızlık suçundan sabıkalı Erhan Tekin ile Ahmet Ölç'ün tabancayla vücutları kurşunlanarak öldürüldükleri belirlendi.

Cesetler, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Dün ve bugün Elbistan İlçesi'nde 2 ayrı işyerinde yapılan hırsızlıkla ilgileri olabileceği belirtilen Ölç ve Tekin'in hırsızlık parasının paylaşılması konusunda çıkan anlaşmazlık nedeniyle öldürülmüş olabileceği iddiası üzerinde duruluyor.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.