BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Sevgililer gününde çiçek şoku!

İnternetten satış yapan bir site üzerinden Sevgililer Günü'nde sevdiklerine çiçek göndermek isteyenler çiçeklerin gitmemesi üzerine hayal kırıklığına uğradı

Abone ol

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde yaşanan sıkıntılara bir yenisi de dün yaşandı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilisine çiçek göndermek isteyenlerin bu jesti suya düştü.

Son dönemlerde artık hayatın bir parçası olan ve çoğu ihtiyacında bir çok alternatif ve fiyat farklarının görülmesinden ötürü karşılandığı internet ortamında her yapılan alışveriş güvenli olmayabiliyor.

İnternet üzerinden satış yapan ve piyasada çok sayıda reklam yaparak itibar oluşturan cicek.com adlı e ticaret sitesine girerek beğendikleri çiçekleri paralarını ödedikten sonra belirttikleri adreslere gönderilmesini bekleyen sevgililer, çiçeklerin şahıslara ulaşmaması üzerine şok yaşadı.

Yaşanan bu durum üzerine söz konusu firmaya telefonla ulaşmaya çalışan mağdur sevgililer karşılarında muhatap bulamayınca ikinci kez şok yaşayarak dolandırıldıklarını düşünmeye başlarken, 20 TL'lik hediye çeki vererek siparişlerin alımını teşvik eden Yapı Kredi Bankası'nı da telefon yağmuruna tuttu.

Banka yetkilileri mağdur vatandaşlara konu ile ilgili araştırma yapıldığını belirtirken, sitenin mağdurları paralarının kendilerine geri iade edilerek mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor.

ÇİÇEKSEPETİ.COM DA SİPARİŞLERİNİ KAPATTI

Çiçek siparişinde en fazla tercih edilen sitelerin başında yer alan Çiçek Sepeti de müşterilerine büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Çiçeksepeti.com da Sevgililer Günü'nde yoğun talebi karşılamakta zorlandı. Öğleden sonra sipariş almayan site teslimleri gece saat 23'e kadar sarkıttı.

Yaşanan yoğunluktan ötürü sitesini siparişlere kapatan çiçeksepeti.com, gündüz siparişlerini saat 19'a, akşam siparişleri ise 23'e sarkıttırken, müşteriler ise şikayetlerini Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım siteleri üzerinden duyurdu.

Talepleri karşılayamayan firmanın çiçeklerin ulaştığına dair mesaj attığı ancak çiçeklerin halen ulaşmadığı ortaya çıktı.

SANAL ALEM YIKILDI!

Siteden sipariş veren kullanıcılar firmayı bu yorumlarla eleştirdi.

özer özay Türkiyede internet böyle sahtekarlar yüzünden gelişmiyor bir türlü..insanlar haklı olarak güvenmiyorlar..Şu hale bak..
Cem Unver bir kere anneler gününde bir kerede sevgililer gününde şipariş verdim, ikisi de gitmedi. Nasıl bir yüzsüzlük anlam veeremiyorum
Ozan Keloğlu ben tüketici hakem heyetine başvurucam.
özer özay Doğru oraya da başvurmak lazım..Yalnız sitenin ekran görüntüsünü alın başvurmadan evvel..Çünkü orada Aynı gün teslim yazmışlar..Sözleşmeye dayanarak yırtacaklarının sanıyorlar ama öyle yağma yok..
Ozan Keloğlu ben görüntüyü aldım. çiçeğin araca yüklendiği saat teslim edildiğini gösteren saat bilgileri görüntüsü var. gönderdikleri maillerde duruyor. tüketici hakem heyetine gidelim
Alper 'Yalçın SAHTEKARLAR!!!