BIST 9.719
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.422,88
HABER /  MEDYA

Sevda'nın Bahçesi oyuncuları ilk bölüm fragmanı Sibel Can geri dönüyor

Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Sevda'nın Bahçesi bu akşam ekranlara gelecek. Sevda'nın Bahçesi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Sevdanın Bahçesi 1.yeni bölüm neler yaşancak Sibel Can'ın rolü ne? Sevda'nın Bahçesi detayları haberimizde.

Abone ol

Sibel Can uzun süredir ara verdiği ekranlara Sevdanın Bahçesi ile geri dönüyor. Kanal D'nin ilgiyle beklenen dizisi olan Sevda'nın Bahçesi bu akşam başlıyor. Peki Sevda'nın Bahçesi birinci bölüm oyuncuları neler olacak?

Yeni Kanal D dizisi Sevda’nın Bahçesi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Başarılı sanatçı Sibel Can'ı yıllar sonra bir dizi projesiyle göreceğimiz Sevda’nın Bahçesi'nin oyuncu kadrosunda genç yetenekler de bulunuyor. İşte Sevda'nın Bahçesi oyuncuları ve karakterleri!

SEVDA'NIN BAHÇESİ OYUNCULARI

Başrollerinde yıllar sonra aynı projede bir araya gelen Sibel Can ve Emre Kınay’ın yer aldığı Sevda'nın Bahçesi'nin senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği projenin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor.Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Begüm Kütük, Alina Boz, Baran Bölükbaşı, Esra Kızıldoğan, Mehmet Bozdoğan, Berat Yenilmez, Hakan Atalay, Haydar Köyel, Yasemin Öztürk, Melehat Abbasova, Doğa Konakoğlu gibi isimler de yer alıyor.

SEVDA'NIN BAHÇESİ KONUSU NE?

Dizide yıllar önce ayrılan Sevda ve Levent’in yıllar sonra yollarının yeniden kesişmesi konu ediniyor. Hamile olduğunu söylemeyen Sevda 18 yıl boyunca ayrı kaldığı Levent’in yeni karısıyla 5 yıllık bir ortaklık imzalamış, ancak bu ortaklığın imzalanmasından sonra tesadüf ortaya çıkmıştı. Babasıyla da tesadüfen karşılaşan kızını görünce ne yapacağını şaşıran Sevda, kızını babasından saklamış ama hayatın tesadüfü onları bir araya getirmişti. Dizi yine iki kadın ve bir erkek üzerinde dönecek bir aile dizisi olarak karşımıza çıkacak.

SEVDA'NIN BAHÇESİ BİRİNCİ BÖLÜM FRAGMANI