BIST 10.108
DOLAR 32,39
EURO 34,69
ALTIN 2.410,36
HABER /  MAGAZİN

Sevda Demirel'in eş tarifi tam bomba!

Bir dönemin seks sembolü Sevda Demirel, canlı yayında yaptığı eş tarifi ile günün en çok konuşulan isim oldu. İstediği eş 'imanlı, takkeli ve üçgen vücutlu olmalı.

Abone ol

GAZETECİLER.COMSacit Aslan ve Pelin Çini'nin sunduğu magazin dünyasının değerlendirildiği 'Aramızda Kalsın' programı tv8'de devam ediyor. Sacit Aslan ve Pelin Çini bugün Sevda Demirel konuk etti.

"İMANLI, TAKKELİ, ÜÇGEN VÜCUTLU EŞ"

Programda Sevda Demirel, "Ülkede yaşanılanlar biraz psikolojimi bozdu. Sürekli yalan söylüyordum yaşımı üç yaş küçük söylüyordum. İlk kez burada söylüyorum 40 yaşındayım, artık saklamıyorum." dedi  ve şöyle devam etti.

"Allah'a olan aşkımı 6 yıl önce keşfettim. Besmelelerle namaz kılmaya başladım. Bir ara kapanmaya kadar gidiyordum üstümde çok baskı vardı. Beni kendilerine çekmeye çalışan bir kitle vardı. Kapanacaktım ama benim çevrem engelledi. Dini sohbet ortamlarına girince çevremde kimse kalmadı. Hayatımda kimse yok. Çok uzun yıllardır yalnız yaşıyorum. Galiba da yalnız öleceğim."

slide(1).20130123152205.jpg

"ARTIK BİKİNİ DEĞİL HAŞEMA GİYECEĞİM"

"Verdiğim pozlardan pişman değilim o dönemde öyle gerekti. Her şeyi bıraktım, içkiyi, yatıştırıcı ilaçları bıraktım. Eczacı arkadaşlarımdan gizlice ilaç aldım, günlerce uyudum. Şimdi hiçbir şey kullanmıyorum. İnternet sitemde seksi görüntülerim yok. Artık bikini değil haşema giyeceğim.

"NEW YORK'A TAŞINACAĞIM"

İnsanların bana yaptığını hayvanlar yapmadı. Bir dönem haber olma hastalığım vardı artık yendim. New York'a gidiyorum şansımı deneyeceğim. Hayvanlara su vermiyorlar diye petshopu bastım. Köpeğimi 12 taksitle bir petshoptan kredi kartıyla aldım. Twittırda iç çamaşırlı erkekler türedi. Hande Ataizi'ni evlendirdim. Ev hediyesi göndereceğim. Artık kibirli değilim. Babamı gömdükten sonra kibrim bitti."

Programda Sevda Demirel erkek sesini taklit ederek, telefon sapıklarından nasıl kurtulduğunu canlandırdı. Demirel, 'Arabamda üç boy beyzbol sopası var' dedi.

Sevda Demirel, 'Hülya Avşar'a özel bir şov yapacağım. Kürk giyeceğime çıplak gezerim daha iyi. İmanlı, takkeli ve üçgen vücutlu bir eş istiyorum' dedi.