BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Servetim Necla Nazırın emrinde

Para kazanmak için başımı açacağım diyen Necla Nazır'ın önüne servetini serdi.

Abone ol

Necla Nazır, bir süre önce Seda Sayan'ın programına katılmış ve para kazanıp kendi ayakları üzerinde durmak için türbanını çıkartacağını açıklamıştı.

Eski eşi Ferdi Tayfur'un ihtiyaçlarını karşılamadığını ve para sıkıntısı çektiğini vurgulayan Necla Nazır'a yanıt yine televizyon ekranı aracılığıyla geldi.

Kanal D'de Esra Ceyhan'ın programına konuk olan ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur, eski eşinin herhangi bir para sıkıntısı olmasının sözkonusu olmadığını söyledi. Tayfur, "Necla Nazır, ben hayatta olduğum müddetçe bütün servetim onundur. Ona amadedir. Hiçbir zaman için mağdur da olmaz. Ben ne yapacağım parayı yaaa" diye konuştu.

Ferdi Tayfur, Necla Nazır'ın bu tür açıklamaları ihtiyaç nedeniyle değil, canı sıkılıp 'eğlenmek için' yaptığını ifade etti.

Necla Nazır'ın Emrah'ın annesi rolüyle sinemaya döneceğini, ancak başını açmasına gerek olmadığını ifade eden Ferdi Tayfur, "Necla Nazır'ın başını açması mümkün değil. Tövbe almış, Umre'ye gitmiş. Eve gidip tesbih çeker, Kuran okur, namaz kılar. Allah'ı ağzından hiçbir zaman düşürmez. Kuran'ı hiçbir zaman elinden düşürmez. Mümkün değil, o öyle inanmış" şeklinde konuştu.