BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,04
ALTIN 2.493,20
HABER /  SPOR

Servet giderse bu takıma gidecek

Servet Çetin'in menajeri Mithat Halis, resmi bir teklif almadıklarını, ancak Arsenal'in istemesi halinde transfer edebileceğini söyledi

Abone ol

Radyospor'a konuşan Halis, Servet'in sezon öncesinde Olympique Marsilya'ya transferinin bitmek üzere olduğunu, ancak bu transferin Galatasaray'ın ilk etapta bu oyuncuyu vermeyi istememesi nedeniyle geciktiğini ve gerçekleşmediğini ifade ederek, ''Servet, Milan'ın 3'üncü, Arsenal'in 5. sıradan listesiydi. Burada realist olan, gelip kulüplerin Galatasaray ile konuşmaları olur'' dedi.

Mithat Halis, İngiltere'den birçok kulübün defans oyuncusu aradığını anlatarak, ''Servet gibi güçlü, 1.92 metre boyunda ve hava hakimiyeti olan savunmacı sayısı çok az. Servet'in Galatasaray gibi ciddi ve büyük bir camiada oynaması da önemli. Dünya Kupası'na gidemememiz handikap oldu. Ama buna rağmen Servet savunma oyuncuları arasında ilk 10'da yer alıyor'' şeklinde konuştu.

Borussia Dortmund, Köln ve Wolfsburg'un Servet'i almaya maddi açıdan gücünün yetmeyeceğini ileri süren Halis, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Ancak Bayern Münih bu parayı verebilir. Arsenal ciddi olarak o bölgeye bir adam arıyor. Sanderos çok hata yapıyor, Gallas yaşlandı. Arsenal bir oyuncuyu almak isterse alır. Özellikle Servet'i almak isterse alır. İşin realitesi bu. Hem Galatasaray'ın istediği, hem Servet'in istediği parayı verirler. Hiçbir oyuncu transfer edilemez diye bir kural yok. Galatasaray da memnun olur, oyuncu da memnun olur. Bu dünyada satılmayacak, alınmayacak bir oyuncu yok. Yeter ki kulüpler ve oyuncu anlaşsın.''

Mithat Halis ayrıca, Arda'nın Avrupa'ya gitmesi için henüz erken olduğunu da savunarak, bu oyuncunun şu anda yurt dışına transferi halinde Arda'ya yazık olacağını iddia etti.