BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 35,02
ALTIN 2.441,92
HABER /  SPOR

Servet daha iyi olacak

Fenerbahçe ile sözleşmesini 3 yıl daha uzatan Servet Çetin, taraftara umut verdi.

Abone ol

Fenerbahçe ile sözleşmesini 3 yıl daha uzatan Servet Çetin, bu sezon kendisi için daha iyi olacağını söyledi. Fenerbahçe Burnu'ndaki kulüp binasında AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Servet, geçen sezon başında sakatlıktan dolayı sezon başı kampına katılamadığını hatırlatarak, ''Fizik açıdan toparlanmam çok geç oldu. Oynadığım maçlarda da fizik gücü olarak yüzde 100 olamadım, ama elimden geleni yaptım'' dedi.

Sakatlıktan çıktıktan sonra zor maçlarda görev aldığını vurgulayan Servet, ''Sakatlık özellikle benim gibi fizik gücüyle oynayan oyuncuları çok fazla etkiliyor. İnşallah bundan sonra sakatlık yaşamam da yüzde yüz mücadele ederim. 100. yıl kadrosunda bulunmak benim için gurur verici. 100. yılda bizden beklenenleri boşa çıkartmayacağız. Geçtiğimiz sezonun acısını bu sezon çıkarmak istiyoruz'' diye konuştu.

''MİLLİ TAKIMDA KİMİN OYNADIĞI FARKETMEZ''

Servet, milli takımda hazırlık maçlarında forma giyen genç oyuncular Can ve Gökhan'ın iyi mücadele ettiğini söyledi. İki futbolcunun da hazırlık döneminde çok başarılı olduklarını kaydeden milli futbolcu, ''Milli takımın başarısı için o oynamış, ben oynamışım hiç fark etmez. Kim hak ediyorsa hocamız onu oynatır. Tabii ki hem Fenerbahçe'de hem de milli takımda ben oynamak isterim. Fakat rekabet olacak ki başarı gelsin'' dedi.

Servet, takım arkadaşı Can'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu dile getirerek, ''Can, çok iyi çalışırsa çok iyi yerlere gelecektir. Fiziği iyi, her şeyi iyi, ileride dört dörtlük olacak'' şeklinde konuştu.

''FUTBOLCULAR İSTEDİĞİ KULÜPTE OYNAYABİLMELİ''

Servet Çetin, Tümer'in Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olmasının yadırganmaması gerektiğini söyledi. Türkiye'de artık böyle şeylerin kabul edilmesi gerektiğini ifade eden Servet, ''Biz kulüplerin işçileriyiz. İsteyen futbolcu istediği kulüpte oynamalı. Tümer olgunluğuyla, tecrübesiyle böyle şeyleri atlatacaktır. Fenerbahçe'ye 100. yılda büyük katkı sağlayacaktır'' dedi.