BIST 10.264
DOLAR 32,34
EURO 34,76
ALTIN 2.392,02
HABER /  SPOR

Servet Çetinden ayrılık sinyali

G.Saray'ın şampiyonluğunda en çok katkı sağlayan isim olarak öne çıkan tecrübeli futbolcu, gidiş sinyalleri verdi

Abone ol

G.Saray'ın şampiyonluğunda en çok katkı sağlayan isim olarak öne çıkan tecrübeli futbolcu, “Her futbolcu gibi Avrupa'da oynamak istiyorum. İngiltere ve Almanya'dan teklif sunan kulüpler var. Kararımı Avrupa Şampiyonası'ndan sonra vereceğim” dedi.

TEKLİFLER ALDIM

Servet bu konuda şunları söyledi: Ben sezon boyunca da transfer teklifleri aldım ama olmadan söylemek istemiyordum. Şimdi sezon bitti artık söyleyebilirim. İngiltere ve Almanya'dan gelen teklifler var. En büyük idealim Avrupa'da İngiltere veya Almanya'da futbol oynamak.

Avrupa Şampiyonası'ndan sonra teklifleri değerlendireceğiz. Galatasaray'la sözleşmem var, iki taraf için de hayırlıysa olur. Ben G.Saray'da çok mutluyum. Sanki yıllardır buradaymışım gibi hissediyorum. Arkadaşlarımın hepsinin bana güvendiğini hissetmek daha da başarılı olmamı sağlıyor. Galatasaray'dan ayrılmak değil isteğim ama hedefleri olan bir futbolcuyum ve hedeflerimden biri de Avrupa'da oynamak.

Şampiyonluk maçında son dakikalarda sakatlanıp oyundan çıkmıştım moralim bozulmuştu. Bütün sezon o kupanın hayalini kurmuştum. Dikkat ettiyseniz ben ne Fener ne de Sivas maçında sevinmedim. Çünkü bir şeye ulaşmadan sevinip sonradan üzülmek istemem. Hep bu maçı kupa kaldırma anının beklemiştim ama beni unuttular o yüzden de hevesim kursağImda kaldı. Sonradan da kaldıramadım sadece ucundan dokunmak nasip oldu kupayla resmim bile yok.