BIST 9.951
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.442,30
HABER /  GÜNCEL

Şervan Gökhan'ın yeni kitabı çıktı

Şervan Gökhan'ın editörlüğünü yaptığı Acil Servis Yönetimi adlı kitap Akademisyen Kitapevi'nden çıktı. Doç. Dr. Şervan Gökhan, halen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak çalışıyor.

Abone ol

Doç. Dr. Şervan Gökhan'ın editörlüğünü üstlendiği Acil Tıp alanının en saygın eserlerinden biri olan Acil Servis Yönetimi, Türkçe'ye çevrildi. Akademisyen Kitapevi'nden çıkan kitap, özellikle alan uzmanlarının başucu kitabı olmaya aday.

Acil servisin etkili bir şekilde yönetilmesi üzerine kapsamlı ve pratik bir çalışma olan kitapta 12 bölüm ve 106 konu bulunuyor. Doç. Dr. Şervan Gökhan'ın çeviri editörlüğünü üstlendiği, Doç. Dr. Ayhan Özhasekenler ve Doç. Dr. Mehmet Ergin'in çeviri editör yardımcılığını üstlendiği Acil Servis Yönetimi, sadece acil tıp alanında değil sağlık yönetimi alanında dünyanın en saygın eserleri arasında yer alıyor.

Prof. Dr. Sadık Girişgin, Prof. Dr. Cahfer Güloğlu, Prof. Dr. Cuma Yıldırım, Doç. Dr. Haldun Akoğlu, Doç. Dr. Nurettin Özgür Doğan, Doç. Dr. Zerrin Defne Dündar, Doç. Dr. Bülent Erbil, Doç. Dr. Mehmet Ergin, Doç. Dr. Mehmet Akif Karamercan, Doç. Dr. Murat Orak, Doç. Dr. Ayhan Özhasekenler, Doç. Dr. Mehmet Üstündağ, Yrd. Doç. Dr. Güven Bektemür, Yrd. Doç. Dr. Fatih Tanrıverdi, Uzm. Dr. Tuğba Atmaca Temrel ve Dr. İsmail Erkan Aydın'ın bölüm editörlüğünü üstlendiği kitap 12 bölümden oluşuyor.