BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Seri katil, emniyette uyuşturucu krizine girdi

Fatih ve Esenyurt’ta işlenen cinayetlerin faili Deniz Şahin, gözaltı sırasında uyuşturucu krizleri geçirdiği ve emniyette susma hakkını kull...

Abone ol

Fatih ve Esenyurt’ta işlenen cinayetlerin faili Deniz Şahin, gözaltı sırasında uyuşturucu krizleri geçirdiği ve emniyette susma hakkını kullandığı öğrenildi.
Fatih’te ablasının da aralarında bulunduğu 3 ve Esenyurt’ta 1 kişiyi öldürdükten sonra yakalanan Deniz Şahin, zırhlı araçla adliyeye sevk edildi. Zanlı Şahin’in emniyette susma hakkını kullandığı ve gözaltı sürecinde uyuşturucu krizleri geçirdiği öğrenildi.
Öte yandan zanlının ablası Songül Polat’ı genelevde çalışan akrabalarından biri ile görüştüğü için öldürdüğü iddia edilirken, zanlının önceden ablası Polat’ı tehdit de ettiği öğrenildi.
“CEZAEVİNDEN 2 YIL ÖNCE ÇIKMIŞ”
Seri cinayetlerin faili Deniz Şahin’in eşinden boşandığı ve 2 çocuğu olduğu belirtilirken, daha önce uyuşturucudan tutuklanan Şahin’in 2 yıl önce beraat ettiği ifade edildi.
Ayrıca Şahin’in son cinayeti işledikten sonra ödünç altığı motosikletiyle Silivrikapı’daki otoparka geldiği ve burada dar arama çalışmalarına devam eden Güven Timleri tarafından yakalandığı öğrenildi.