BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Serengil dünyayla bağlantısını kesti

Seren Serengil Serengil, 34 bedene inmek için kendisini yine detoks merkezine kapattı.

Abone ol

Geçen yaz, bir detoks merkezine girerek 24 kilo veren Seren Serengil, bu yıl da geleneğini bozmadı. Serengil, 34 bedene inmek için kendisini yine bu merkeze kapattı. Ancak bu yöntemi uzmanlar tarafından eleştirildi: Kısa sürede çok kilo vermek doğru değil!

Geçtiğimiz yıl, kızı Stephanie'yi doğumdan sonra kaybeden ve büyük üzüntü yaşayan ünlü sanatçı Seren Serengil, doğum sonrası girdiği depresyon nedeniyle 84 kiloya kadar çıkmıştı.

60 KİLOYA İNDİ
Aldığı fazla kilolar nedeniyle psikolojisi bozulan Serengil, annesi Nevin Teoman ve yakın dostlarının desteğiyle halen Bodrum'da faaliyet gösteren Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun sahip olduğu Palmalife Resort Otel&SPA'ya yerleşip kısa sürede 60 kiloya kadar düşmüştü. Kilo verdikten sonra özgüveninin arttığını belirten Serengil, geçtiğimiz yaz mayolu fotoğrafları ve forma giren vücuduyla adından söz ettirmeyi başarmıştı.

BİR AY DİYET
Otelden ayrıldıktan sonra kış boyunca kilo almayan ünlü sanatçı; mevcut kilosundan memnun olmadığı için geçtiğimiz hafta sonu yine Müftüoğlu'nun kapısını çaldı. Yine sıkı bir kampa giren Serengil, bir ay boyunca merkezde kalacak. 34 beden olmayı isteyen ünlü sanatçı, merkezde kaldığı sürede sıkı bir diyet programı uygulayacak.