BIST 9.709
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.422,11
HABER /  MAGAZİN

Seren Serengil susmadı 3 gün 'Gülben Ergen' hapsi yatacak

Seren Serengil ve Gülben Ergen arasındaki buzlar bir türlü erimek bilmiyor. Gülben Ergen'in evli iş adamı Tolga Dugles ile yasak aşk yaşadığını iddia eden Seren Serengil, tüm yasaklara ragmen konuşmaya devam edince 3 günlük hapse mahkum edildi. Tolga Dugles'in eşi Yasemin Dugles için yine hapis yatarım ama susman diyen Seren Serengil'i şimdi neler bekliyor? Seren Serengil bugün teslim olacak ve hapis yatacak.

Abone ol

Seren Serengil ve Gülben Ergen atışması iyice kızıştı. Seren Serengil hapse mi girecek soruları bir anda gündeme geldi. Her şey birkaç ay önce Seren Serengil'in canlı olarak sunduğu Duymayan Kalmasın programında başladı. Seren Serengil, Gülben Ergen'in Erhan Çelik ile evli olduğu dönemde iş adamı Tolga Dugles ile yasak aşk yaşadığını iddia etmiş ve ikili arasında ipler iyice kopmuştu. Tolga Duğles'in eşi Yasemin Duğles'in her zaman yanında olduğunu, ailelerin dağılmasına izin vermeyeceğini belirten Seren Serengil gerekirse yine hapis yatarım ama susman diyerek Gülben Ergen'e resti çekti. Mahkeme kararına tepki gösteren onlarca ünlü isim Seren Serengil'in yanında olduğunu açıkca belirtti. 

SEREN SERENGİL HAPİS Mİ YATACAK?: Gülben Ergen üç ay önce "Duymayan Kalmasın" programında yaptığı yayınlar nedeniyle Seren Serengil’e tedbir kararı aldırdı. Mahkemenin tedbir kararına rağmen Seren Serengil'in programında ve instagram hesabında aleyhte yayın yapmayı sürdürdüğünü iddia eden Gülben Ergen’in başvurusu üzerine mahkeme Seren Serengil’in 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi. Mahkeme kesin kararın infazı için Cumhuriyet Başsavcılığı’na yazı gönderdi.

Peki ikili arasında ne oldu da durum bu noktaya geldi? Her şey Kanal D’de yayımlanan “Magazin D” programında Gülben Ergen'in evli işadamı Tolga Duğles'le ilişkisi olduğu haberinin çıkmasıyla başladı. Programda Ergen’le Duğles’in bir kitapçıda çekilmiş görüntülerine yer verildi ve ortalık karıştı. Önce Seren Serengil, Gülben Ergen için soysal medya hesabından “evli erkekleri yoldan çıkarma” alışkanlığı olduğuna dair bir mesaj yazdı ve sildi. Sonrasında ise Yeşim Salkım konuya dahil oldu ve Gülben Ergen’e ilişkin açıklamalarda bulundu. Erhan Çelik, Gülben Ergen'den boşandığı gün verdiği röportajda "Aldatma var mı?" sorusuna "Gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır." diyerek aldatıldığını ima etmişti.

SEREN SERENGİL HAPSE GİRECEK Mİ: Gülben Ergen üç ay önce "Duymayan Kalmasın" programında yaptığı yayınlar nedeniyle Seren Serengil’e tedbir kararı aldırdı. Mahkemenin tedbir kararına rağmen Seren Serengil'in programında ve instagram hesabında aleyhte yayın yapmayı sürdürdüğünü iddia eden Gülben Ergen’in başvurusu üzerine mahkeme Seren Serengil’in 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verdi. Mahkeme kesin kararın infazı için Cumhuriyet Başsavcılığı’na yazı gönderdi.

Gülben Ergen üç ay önce ‘Duymayan Kalmasın’ programında yaptığı yayınlar nedeniyle Seren Serengil’e ihtiyati tedbir kararı aldırmıştı. Mahkemenin tedbir kararına rağmen Serengil programında ve Instagram hesabında aleyhte yayın yapmayı sürdürdü.