BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.304,80
HABER /  MAGAZİN

Seren Serengil cezaevine neden giremedi? Sürpriz gelişme

Seren Serengil Gülben Ergen yüzünden cezaevine girecekti. Olayı ekrandan şova döken Seren Serengil cezaevinin kapısına kadar gitti ancak içeri alınmadı. Bakırköy Kadın Cezaevinin kapısından çevrilen Seren Serengil'in ne zaman hapise gireceği belirsiz. İşte Seren Serengil Gülben Ergen vakasındaki beklenmedik gelişme.

Abone ol

Gülben Ergen hakkında konuşmama kararına uymayan Seren Serengil, 3 günlük hapse mahkum edilmiş ve dün gece cezaevine gireceği duyurulmuştu. Seren Serengil bavulunu hazırlayıp Bakırköy Kadın Cezaevine teslim olmaya gitti. Ancak Seren Serengil cezaevine alınmadı. Sebebi ise hakim tarafından gerekçeli kararın henüz yazılmamış olması. Cezaevinin kapısından dönen Seren Serengil, soluğu Arnavutköy'ün en popüler mekanında eğlencede aldı. Yeşim Salkım, Yaşar İpek ve Ayşe Tolga da Serengil'e destek olmak için yanındaydı.

KEŞKE GİREBİLSEYDİM : Cezaevinin kapısından dönen Serengil, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Seren Serengil, şunları söyledi: "Yorgunum. Keşke bugün gitmişken girebilseydim. Hazırlamıştım kendimi. Kolay bir şey değil, ben her ne kadar güçlü de olsam."

CEZAEVİ YOLUNDAN DÖNDÜM : Annesinin hastalandığını söyleyen Serengil, Yeşim Salkım'ın yanına gelmesiyle birlikte esprili şekilde: "Cezaevi yolundan geri döndüm, Yeşim'i almak için nasıl olsa o da gelecek dedim." dedi. Hiç kimseden medet ummayacağım diyen Serengil, "Suçlu değilim çünkü. Herkes bu konuyu işledi, ben de işledim. Dediklerimin de arkasındayım. İftira atmadım." dedi.

SEREN SERGİL GÜLBEN ERGEN KAVGASI:  Gülben Ergen’in avukatı müvekkiline hakaret ettiği iddiasıyla Seren Serengil hakkında tedbir kararı verilmesini talep emişti. İstanbul 10. Aile Mahkemesi, 17 Ekim 2017 tarihinde, Seren Serengil'in tedbiren 6 ay süreyle Gülben Ergen’e 30 metreden fazla yaklaşmama, hakaret etmeme, şiddet uygulamama tedbir kararı verdi. Gülben Ergen,  tedbir kararını rağmen kendisine omuz attığı, tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle Seren Serengil hakkında suç duyurusunda bulundu.

İlk başvurusu reddedilen Gülben Ergen, kararı bir üst mahkeme olan İstanbul 11.Aile Mahkemesi’ne taşıdı. Her iki tarafın da avukatlarının katıldığı mahkemenin sonucunda Seren Serengil için 3 günlük zorlama hapsi kararı çıktı. Seren Serengil'in cezasını Bakırköy Kadın Kapalı cezaevinde yatmasına karar verildi. Seren Serengil cuma günü cezaevinden çıkmış olacak. Seren Serengil mahkemenin tedbir kararını bir kez daha ihlal etmesi durumunda, 30 gün tazyik (zorlama) hapsi alacak.  

Seren Serengil ne dedi Gülben Ergen cezaevine sokacak