BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,56
HABER /  MEDYA

Serdar Turgut öyle bir yazı kaleme aldı ki

Habertürk yazarı köşesinde öyle bir yazı kaleme aldı ki bu güne kadar böyle bir yalakalık yazısı görülmedi... İşte o yazı..

Abone ol

GAZETECİLER.COM -  "Gazeteciliğin sadece her durumda eleştirmekten, muhalif olmaktan ibaret olduğunu sananlar; yeri geldiğinde övmenin ve sevmenin de bizim mesleğimizin parçası olduğunu anlayamayanlar bu yazılarıma çok kızdılar. Bana "yalaka" dediler, "yandaş", "dönek", hatta "şerefsiz" diyenler bile oldu. Ama ben yolumdan dönmedim, doğru bildiğimi yazmayı hep ısrarla sürdürdüm."

Böyle yazdı yazmasına da Erdoğan'a minnet duymak başlıklı yazısında Habertürk yazarı Serdar Turgut, öyle bir yazı kaleme aldı ki okuyanların ağzı açık kaldı.

İşte o yazıdan çarpıcı bir bölüm... Okuyun ve karar verin Başbakan Erdoğan'a bundan daha fazla yalakalık yapan bir yazı gördünüz mü?

"Ne kadar haklı olduğumu da her geçen gün görüyorum. Sonunda anladım ki bizim Başbakan'ımız, kendisiyle mülakat yapıldığında ilk ve en ciddi soru olarak "Birçok başarınız var Sayın Başbakan; bu başarılarınızın sırrı nedir?" sorusunun sorulmasını gerçekten hak etmiş bir liderdir. Ondan başka da bunu hak edebilen pek olmamıştır.

Cumhuriyetin gereksiz yüklerini üzerinden attırdı, askeri vesayeti kırdı, yeni Türkiye'yi ve ileri demokrasiyi de kurdu. Bütün bunlar gözümüzün önünde olanlar, ama bir de çoğumuzun fark etmediği başarıları var. Başbakan bunları gayri ihtiyari olsa da yapıyor.

GÖZÜM ARKADA KALMAZ

Sonunda anladım ki bizim Başbakan'ımız hiç istemese de tamamen irade dışı iyilik yapan insanlardan biri. Böyle insanlar dünyada ender görülür ve ne kadar şanslıyız ki bu kişilerden en önemlisi başımızda bize yön veriyor. Planlı olmasa da, üzerinde pek düşünmese de bize her durumda iyilik yapıyor.
Bunun son örneğini daha geçenlerde gördüm. Kimse farkında değil ama benim detayı kaçırmayan gözüm bunu gördü ve not aldı. Bugün size bunu anlatacağım."

Serdar Turgut'un bu yazısının devamını okuyabilirsiniz.