BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,09
ALTIN 2.325,61
HABER /  MAGAZİN

Serdar Ortaç soruya sinirlendi "o konuyu merak etmeyin" dedi

Serdar Ortaç hafta sonu Kıbrıs’taki bir otelde sahne aldı. Muhabirlerin, “zamanında sperm dondurmak istediniz mi?” sorusuna sinirlenen Ortaç, “Bekleyin abi, boş verin. Ben daha 47 yaşımı yeni bitirdim, o konuyu merak etmeyin” dedi.

Abone ol

Serdar Ortaç hafta sonu Kıbrıs’taki bir otelde sahne aldı.. Otizmli çocuklar için bir şarkı bestelediğini açıklayan ünlü popçu, çocuk sahibi olmakla ilgili sorular üzerine ilginç bir çıkış yaptı.

Muhabirlerin, “zamanında sperm dondurmak istediniz mi?” sorusuna sinirlenen Ortaç, “Bekleyin abi, boş verin. Ben daha 47 yaşımı yeni bitirdim, o konuyu merak etmeyin” dedi.

Serdar Ortaç, önceki akşam Kıbrıs Nuh'un Gemisi Deluxe Otel'de sahne aldı. Ortaç, sahneye çıkmadan önce minik bir kız çocuğunu görünce dayanamayıp kucağına aldı. Her fırsatta İrlandalı model eşi Chloe Loughnan'dan çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen şarkıcı, sevimli minik ağlamaya başlayınca ne yapacağını şaşırdı. Sevimli afacanı susturmayı başaramayınca annesine geri veren Ortaç, böylece babalık provasında sınıfta kaldı.