BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,74
ALTIN 2.512,17
HABER /  GÜNCEL

Serapı yakanlar komşu çocuğu çıktı!

PKK'lı bir grup gencin attığı molotof kokteyli nedeniyle 17 yaşındaki Serap hayatını kaybetti. O zanlılar komşu çocuğu çıktı.

Abone ol

Küçükçekmece'de belediye otobüsüne molotofkokteyli atan zanlılar, ölümüne yol açtıkları Serap Eser ile aynı mahallenin çocuğu çıktı. Genç kızla aynı mahallede oturdukları ortaya çıkan zanlılardan birinin babası, oğlunun molotofkokteyli atması için örgüt tarafından ölümle tehdit edildiğini söylüyor. M.D.'nin babası ise 'Oğlumun yaptığı ispatlanırsa onu ellerimle öldürürüm' diyor. 

Cezaevine gönderilen çocuklardan 16 yaşındaki Ö.B.'nin babası, çocuğunun terör örgütü PKK'lı bir grup genç tarafından molotofkokteyli atması için ölümle tehdit edildiğini öne sürüyor.

EĞER OĞLUMSA KENDİ ELİMLE ÖLDÜRÜRÜM

Otobüse saldırı olayında tutuklanarak cezaevine gönderilen M.D.'nin babası Mahmut D. de oğlunun böyle canice bir cinayeti işlemesinin mümkün olmadığına inanıyor. M.D., "Oğlum sadece işe gidip geliyordu. Daha öncesinde böyle bir olaya hiç karışmadı. Vahşice işlenmiş olayı eğer oğlumun yaptığına inansaydım onu herkesin önünde kendim yakardım. İspatlasınlar, oğlumu kendi ellerimle öldürürüm." diyor. Serap'ı ve ailesini tanıdıklarını belirten Hasan B., olayda tutuklanan üç kişinin aynı mahallede oturduklarını söylüyor.

SERAP'I YAKIP BÖYLE İZLEMİŞLERDİ