BIST 10.327
DOLAR 32,29
EURO 34,70
ALTIN 2.395,57
HABER /  GÜNCEL

Serap Ezgü hıçkırıklara boğuldu

Ünlü spiker canlı yayında hıçkırıklara boğuldu. Araya giren Petek Dinçöz'ü de fena bozdu.

Abone ol

Hem ağlarım hem giderim diye bir laf var ya... Petek Dinçöz'ün programı bugün aynen böyleydi. Konukları ağlatmak için tüm materyalleri sahaya sürdü, konuklar ağlayınca da "aman ağlamayalım" havasına girdi.

Gazeteciler.com'da yer alan habere göre, TNT'deki Petek Dinçöz'ün programına katılan ünlü spiker Serap Ezgü, şehit haberleri nedeniyle çok üzgündü. Programın başında yaptığı konuşmada sesi titriyordu. Kendini güçlükle tuttu ama Petek Dinçöz şehitlere ithafen bir klip yayınlayınca hıçkırıklarla ağlamaya başladı.

"Bunlar kuzu daha" diyen Serap Ezgü, "Terör korkunç bir şey. Terörü besleyenlerin canı-evladı yok mu" diyerek isyan etti.

PETEK DİNÇÖZ'Ü BOZDU

Programın sunucusu Petek Dinçöz bu sözler üzerine hemen araya girerek "onların istedikleri de bu... Bizi böyle görmek, bizi perişan ettiklerini yıktıklarını, bu hallerimizi görerek seviniyorlar. Dimdik durmamız lazım" dedi.

Bu sözlerle Serap Ezgü'nün ağlamasını eleştiren Dinçöz ünlü spikerden okkalı bir yanıt aldı. Ezgü, "Ölülerimize ağlayacağız tabi ki... Bu bizim geleneğimizde göreneğimizde, duygularımızda var. Ölülerimize ağlayacağız" dedi.

İŞTE O ANLAR: