BIST 10.275
DOLAR 32,26
EURO 34,70
ALTIN 2.402,35
HABER /  GÜNCEL

Şenol Güneş'ten Fenerbahçe uyarısı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'yi öne çıkaranları uyardı.

Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'yi öne çıkaranları uyardı. Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonluk yarışında ikinci sıradaki Bursaspor'un da olduğunu belirterek herkesin Fenerbahçe'yi ön plana çıkarmasına bir anlam veremediğini ifade etti.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Futbol Federasyonu'nun Fenerbahçe'yi desteklediği şeklindeki iddialara inanmak istemediğini söyledi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Şener, "Trabzonspor'un kadrosu şampiyon olmaya fazla fazla yeter. Federasyon'un F.Bahçe'yi desteklediğini kabul etmiyorum, kabul etmek istemiyorum. Ama Federasyon Yönetim Kurulu'na bakarsanız, doğrudur. Federasyon'da F.Bahçe tandanslı yönetim kurulu üyelerinin sayısı oldukça fazladır. Ama ben diğer kulüp başkanları gibi hakemler konusunda demeç verme taraftarı değilim " dedi.

Şener, bir gazetecinin, "Diğer kulüpler hakem hatalarında demeçler veriyorlar, ancak siz bu konuda demeç vermiyorsunuz. 1996 yılında da şampiyonluk bu şekilde kaçmıştı?" sözleri üzerine, "Mütevazılığı kabul etmiyor musunuz? Tarih tekerrür etmez. Ben hakem odasının önüne gitmem, bunu yapmam. Antalya maçını seyrettik, 'Var mıydı bir penaltı?' deniliyor. Olabilir, olmayabilir. Ama o zaman 5. dakikada Engin kaleci ile karşı karşıya niye golü atamadı, diye soruyor sana" ifadelerini kullandı. Şener ayrıca Bordo-Mavili takımın ikinci yarıda aldığı sonuçların rehavetten kaynaklandığını düşündüğünü ifade etti.

Bu arada Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin ikinci yarısında aldıkları sonuçlarla avantajlarını kaybettiklerini, ancak buna güvenerek yarışmadıklarını belirtti. Güneş, "Daha önümüzde 14 lig maçı var. Yarışa Bursaspor ile eşit başlıyoruz. Onların da şampiyonluk yarışı yaptığını herkese hatırlatayım. Yenilsek, Bursaspor lider olacaktı. Genelde hep konuşulurken Fenerbahçe'ye göre konuşuluyor. Lig yarışında bu 3 takım daha önde. Geriden Kayserispor da geliyor, Beşiktaş da gelecektir.'' dedi. Kimin şampiyon olacağını, kimin Avrupa kupalarına gideceğini bilemeyeceklerini kaydeden Güneş, "Bunu zaman gösterecek. Biz sahaya çıktığımızda yarıştaki yerimizden çok oynayacağımız futbol ve alacağımız sonuçlara odaklanıyoruz'' diye konuştu.