BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Şenol Güneş böyle moral aşılıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş futbolcuları hem fizik, hem de psikolojik olarak maçlara hazırlamaya çalışıyor.

Abone ol

Şenol Güneş, Eskişehirspor beraberliğiyle bozulan moralleri düzeltmeye çalıştı, “Biz nasıl puan kaybettiysek, Fener de kaybeder” dedi. Şenol Güneş, şampiyonluk için futbolcularını inandırmaya çalışıyor.

RAKİBİMİZ DE KAYBEDECEKTİR
Milliyet'in haberine göre tüm futbolcularından başlarını kaldırmalarını isteyen Güneş, “Biz nasıl puan kaybettiysek, rakibimiz de kaybedecektir. Kaldırın kafanızı ve işinize odaklanın. Bugüne kadar işinizi en iyi şekilde yapmaya çalıştınız ve bundan sonra da aynı şekilde devam edin” dedi.

FENERBAHÇE DÜNYAYI YAKARDI
Trabzonspor kafilesiyle birlikte Eskişehir’e giden ve milletvekili adayı ve TOKİ Eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, bordo-mavili takımın net bir golünün verilmediğini iddia etti. Bayraktar, “O golün bir benzerini Fenerbahçe atsaydı mutlaka verilirdi. Verilmemesi halinde ise Fenerbahçe dünyayı yakardı” dedi.

BAŞBAKAN'A ÇIKIYORLAR
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, beraberinde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Asbaşkan Nevzat Şakar, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin ve futbolculardan Selçuk veya Umut’u alarak bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı makamında ziyaret edecek. Görüşmenin ana gündem maddesinin Trabzon’da dolgusu devam eden Akyazı Projesi olacağı öğrenildi. Trabzonspor bu projeye stadın dışına tesisleri ve birkaç gelir getirici yapıyı daha ekletmek istiyor.