BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Şengürbüzün bilinmeyen yönü

spor spikeri Orhan Şengürbüz geçirdiği beyin kanaması sonucunda yaşama veda etti. Bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı.

Abone ol

Hayata veda eden spor spikeri Orhan Şengürbüz'ün haftada iki defa kütüphanede görme engellilere kitap okuduğu, ölümünün ardından ortaya çıktı.

Show TV’nin başarılı spor spikeri 51 yaşındaki Şengürbüz, önceki gece İstanbul Kozyatağı Acıbadem Hastanesi’nde kanser tedavisi gören eşi Neslihan Şengürbüz’ü ziyaret etti. Daha sonra kardeşine bıraktığı 9 yaşındaki oğlu Utku ile birlikte eve dönerken aniden fenalaştı.

BİRAZ DİNLENMEK İSTEDİ

Şengürbüz, çocuğuna biraz dinlenmek istediğini söylediği sırada beyin kanaması geçirdi. Çevredekilerin yardımıyla hemen hastaneye kaldırılan Şengürbüz, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şengürbüz’ün herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığı öğrenildi. Marmara Üniversitesi Almanca bölümü mezunu Şengürbüz, spor spikerliğine TRT’de başladı. İnterStar, atv, Kanal D’de çalıştı. 1996 yılından beri Show TV Spor Servisi’nde görev alıyordu.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Beyazıt’taki Halk Kütüphanesi’nde haftada iki kez görme engelli çocuklara okuduğu kitaplarla onların gönlünü fetheden Şengürbüz’ün vefatı herkesi üzdü. Şengürbüz’ün cenazesi Marmara Üniversitesi İlahiyat Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Çakaldağ Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
ERCAN TANER’DEN YÜREK BURKAN MEKTUP!..

Spor spikeri Ercan Taner, Orhan Şengürbüz’ün ölümünün ardından yazdığı “Sevgili dostuma son mektup” başlıklı yazıyla herkesi duygulandırdı. İşte o satırlar... “Neslihan’ın zamansız hastalığı onu da gün gün eritip bitirmiş... Bir defa bile fark ettirmedi... Son iki haftada Neslihan çok ağırlaştı... Dostumu aramaya artık korkmaya başlamıştım. Ama yine aradım... Sesi ilk kez titredi. “İş zora giriyor” dedi. Çok ama çok üzülmüştüm. Sonra iyi haber geldi Neslihan düzeliyordu. Adalete bak! Karın ölümle burun buruna, sen ayaktasın ama sen gidiyorsun.. Hem de oğlunun yanında...”

SPOR CAMİASI YASTA

Orhan Şengürbüz’ün vefatının ardından Türkiye Futbol Federasyonu ve TSYD ile Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzon ve Sivas kulüpleri, internet sitelerinden ünlü spikerin ailesi, yakınları, Show TV ve sporseverlere başsağlığı dileklerini içeren mesajlar yayınladı.