BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,92
ALTIN 2.432,44
HABER /  GÜNCEL

Müşterinin korkunç intikamı

Müzikholde eğlencenin sonu kötü bitti. Fazla hesaba sinirlenen müşterinin intikamı çok acı oldu.

Abone ol

Bursa'da bir müzikholde eğlenirken gelen hesaba sinirlenen genç, yanına aldığı pitbull köpeklerle mekanı basarak dehşet saçtı.

2'si bayan 4 kişinin yaralandığı kavgada köpeğin saldırdığı piyanist, 5 metre yüksekten atlayınca ayağı kırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay dün gece 02.30 sıralarında Uludağ yolu üzerinde bulunan Fehim Keleş'in sahibi olduğu Fehim Müzikhol'de meydana geldi. Eğlenmek için müzikhole gelen 22 yaşındaki Samet Ç., alkol aldıktan bir süre sonra hesabı istedi. 130 TL gelen hesabı çok bulan Samet Ç., itiraz etmesine rağmen bir netice alamayınca üzerindeki 80 TL'yi bırakarak müzikholden ayrıldı.

İÇİNE SİNDİREMEDİ

Fazla hesap ödemeyi bir türlü içine sindiremeyen genç gece saat 03.30'da tekrar olay yerine geldi. Bu kez yanında iki tane pitbull köpekle beraber abisi Yılmaz Ç.'yi de getiren Samet Ç. müzikhol de adeta dehşet saçtı. Garsonların da karşılık vermesi üzerine büyüyen kavgada köpeklerin kovalaması üzerine korkup beş metre yükseklikteki bahçe duvarından aşağı atlayan müzikholün piyanisti Alper Arda'nın (31) sol bacağı kırıldı. Çıkan kavgada müzikholün bekçisi Mehmet Gül de köpekler tarafından çeşitli yerlerinden ısırıldı.

İSTEMEDİĞİM HALDE MASAYA KONSOMATRİS OTURTTULAR

Kavgaya içerde bulunan müşterilerin de katılmasıyla mekan adeta tanınmaz hale geldi. Kavga neticesi 2'si bayan 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Çok sayıda polis ekibinin müdahale ettiği olay sonrası zanlılar kısa sürede yakalanarak göz altına alındı. Zanlı Samet Ç. verdiği ilk ifade de "Ben istemediğim halde masama konsomatris oturttular. Hesabı ödeyecek paramın olmadığını söyleyince üzerimi arayarak bütün paramı aldılar. Ben de bunu bir türlü kabullenemedim" dedi.