BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Şener İbo ile kumrular gibi

Manken Demet Şener, Demet Akalın'ın elinden alıp evlendiği basketbolcu Kutluay'la çok mutlu. Şener "O gelmeden önce evde olmak, kapıdan uğurlamak isterim" dedi.

Abone ol

Eşi İbrahim Kutluay'ın Ülkerspor'a dönmesiyle birlikte yeniden Türkiye'de yaşamaya başlayan Demet Şener yapımcıların da gözdesi... 4 yıl boyunca sevgilisinin peşinde ülke ülke gezen Demet bir döndü, pir döndü. Demet Şener, ''Boşanmalar maalesef çok arttı, insanlar daha sabırlı, daha alttan alıcı olmalı, daha yapıcı olmalı. İhanet asla affedilir bir şey değil. Bizlerde çocuklarımıza ihanetin doğru olmadığını öğretmeliyiz. Hülya Avşar gibi ben kabullendim dersek o zaman topluma yanlış örnek oluruz''dedi.

Atina, Amerika, yeniden Atina derken nihayet Türkiye'desiniz...
Çok mutluyuz, kısmet böyleymiş. Evimiz bitti, evlendik, İbrahim Ülker ile yeniden anlaştı. Doğru zamanda yapılan şeyler güzel oluyor.

İşler ne aşamada?
Seçici işler yapıp, kampanyalarda çalışıyorum. Dizi teklifleri var ama ben özel hayatımı ve eşimi 2'nci plana atmak istemiyorum. Haftada 4-5 gün çekim yapıp, diğer günlerde dublaj
yapacaksam kabul edemem.

Bir anlamda Demet Şener kuralları mı oluştu?
Tabii... Her zaman benim için evliliğim, eşim önemli. (gülüyor...eşim lafını da çok seviyorum bu arada çok havalı) O gelmeden önce evde olmak isterim. Onu kapıdan uğurlamak isterim. Öbür türlü dünyanın parasını da kazansam mutlu olmam.

Evlilik sizce nasıl bir kurum?
Biz evliliği ömür boyu sürdürüp her türlü fedakarlığı yapacağız. Buna karar verirse insanlar evlenmeli. Toplumu toplum yapan en önemli değer, aile. Boşanmalar maalesef çok arttı, insanlar daha sabırlı, daha alttan alıcı olmalı, daha yapıcı olmalı.

Peki ya ihanet?
Asla affedilir bir şey değil. Bizlerde çocuklarımıza ihanetin doğru olmadığını öğretmeliyiz. Hülya Avşar gibi ben kabullendim dersek o zaman topluma yanlış örnek oluruz.

Son dönemde Türkiye'de çok fazla top model göremiyoruz. Neden?
Ben en iyi zamanda mankenlik yaptım. Bizim zamanımızda bir Deniz Akkaya, bir Demet Şener, bir Ebru Şallı vardı. Şimdi çok fazla göremiyorum. Top model dönemi kapandı.

İbrahim Bey'in maça giderken özel olarak yaptığı bir şey var mı?
İbrahim de ve ben de dua ederiz. Ayrıca eşimin uğurlu ayakkabıları var.

İbrahim Kutluay'ın bir de okulu var. Okula siz de gidiyor musunuz?
Tabii. Orada çocukların İbrahim'e dokunup "Aaa gerçekmiş" demeleri gözlerimi yaşartıyor. İbrahim bence Türkiye'de yetişmiş büyük bir star. Onunla gurur duyuyorum.

Her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir kadın vardır ama...
O da bunu söylüyor. Benim ona o huzur ve güven vermem tabii ki etkili. 

Kaynak: www.vatanim.com