BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,95
HABER /  GÜNCEL

Sen yemeği çok yedin cinayeti

Birlikte hazırladıkları yemek birini hapse diğerini mezara yolladı. Dehşete düşüren haber Kayseri'den geldi.

Abone ol

Kayseri'de oturan 22 yaşındaki Metin Asmaz, birlikte hazırladıkları yemeği kendisinden fazla yediğini öne sürdüğü arkadaşı 26 yaşındaki Cengiz Alptekin'i pompalı tüfekle öldürdü.

Olay, saat 11.30 sıralarında merkez Melikgazi İlçesi Osmanlı Mahallesi Battalgazi Bulvarı Hasırcı Sokak'taki Tekel Bayii'nde meydana geldi. Aynı sokakta bulunan Sevgi Market işletmecisi Cengiz, Metin Aşmaz ile birlikte öğle yemeğini tekel bayiinde yemek için sözleşti. 

SİLAHLA KOVALADI

Birlikte işyerinde yemek yemeye başlayan iki arkadaştan Aşmaz, Alptekin'e, "Sen yemeği çok yedin. Artık yeme" dediği öne sürüldü. Tartışma ardından Metin Aşmaz, işyerinden ayrılarak arabasında bulunan pompalı tüfeği aldı ve Cengiz Alptekin'i Boydak Camii Parkı'na kovaladı.

Burada önce havaya ateş eden Aşmaz, daha sonra namluyu Cengiz Alptekin'e doğrultarak tetiği çekti. Sağ kol ve sağ göğsünden ağır yaralanan Cengiz Alptekin, çevredekilerin çağırdığı ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Ağır yaralı Cengiz Alptekin, burada doktorların tedavisine karşın kurtarılamadı. Kaçan Metin Aşmaz, pompalı tüfeği ile birlikte yakalandı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.