BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,04
HABER /  GÜNCEL

Sen bu işe hiç başlama!

İlk kez çıktığı hırsızlığında çaldığı kasa boş çıkan genç, polisten kaçarken kaza yaptı. Kaçarken de ehliyetini araçta unuttu.

Abone ol

İlk kez çıktığı hırsızlığında çaldığı kasa boş çıkan genç, polisten kaçarken kaza yaptı. Ehliyetini araçta unutan hırsız daha sonra polisler tarafından yakalandı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, geçen hafta Aydınlıkevler ASKİ tahsilat bürosuna giren bir kişi burada bulunan para kasasını bir araca yükleyerek olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine aracın plakasını belirleyen polis, hırsızın peşine düştü. Uzun bir kovalamacanın ardından araç Keçiören 1011 Ana Tamir Kavşağı'nda kıstırıldı. Panikle aracı tratuvara çarpan hırsız, yaya olarak kaçtı.

Araçta inceleme yapan Ankara Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, torpido gözünde bir ehliyet buldu ve aracın bir şirketten kiralandığını belirledi.

Daha sonra ASKİ görevlileri ile birlikte açılan kasada ise para bulunmadığı görüldü. Bu arada, ehliyetini araçta unutan hırsızlık zanlısı Efdal U. (20)
dün gece Çankaya'da gözaltına alındı. Emniyette kimlik sorgulaması yapılan Efdal U.'nun herhangi bir sabıka kaydına rastlanmadı.