BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sen benim kim olduğumu biliyor musun?

AA uhabiri Kameramanı Murat Halezeroğlu, mitingi sırasında görev yapmaya çalışırken sivil polisler tarafından darp edildi.

Abone ol

Anadolu Ajansı Muhabiri Kameramanı Murat Halezeroğlu, Başbakan Erdoğan'ın Kocaeli mitingi sırasında görev yapmaya çalışırken sivil polisler tarafından darp edildi.

Miting öncesinde basın mensuplarının meydana alınacağı giriş kapısını bulmaya çalışan Anadolu Ajansı Kameramanı Murat Halezeroğlu, gazetecilerin alınmayacağı gerekçesiyle birkaç giriş kapısından geri çevrildi.

Bir başka giriş kapısına gelen Halezeroğlu'na, buradan da basın mensuplarının alınmayacağı ifade edildi. Halezeroğlu, bunun üzerine görevli sivil polise "O zaman basın mensupları alana hangi kapıdan girecek?" sorusunu yöneltti.

Sivil polis, "Bana ne, hangi kapıdan girerseniz girin. Eline her kamerayı alan buraya geliyor. Sıcak zaten başıma geçmiş, sen benim kim olduğumu biliyor musun?" diyerek Halezeroğlu'nun yakasına yapıştı. Diğer sivil ve resmi polislerin de vurmaya başladığı Halezeroğlu'nu, araya giren meslektaşları kurtardı.

Olay, daha sonra Kocaeli Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur'a iletildi. Olay yerine gelen Çalkavur, olayın nasıl gerçekleştiği konusunda Halezeroğlu ile konuştu.

Çalkavur, kameraman Halezeroğlu'na üzüntülerini ileterek, sorumlular hakkında gerekeni yapacaklarını bildirdi.