BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm neden yok ATV 27 Mart yayın akışı

ATV ekranlarının en çok ses getiren dizilerinden biri olan Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümünü bekleyenlere şok! Sen Anlat Karadeniz 46. yeni bölüm 27 Mart Çarşamba akşamı yayınlanmayacak.

Abone ol

Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümünü bekleyen seyirciye büyük şok! Merakla beklenen dizinin 46. yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. ATV Sen Anlat Karadeniz dizisini yaın akışından kaldırdı. Peki neden bu hafta Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm yok? 

ATV ekranlarında yaklaşık 2 sezondur devam eden ve daha yayınlandığı ilk bölüm ile seyirciyi içine çeken dizi Sen Anlat Karadeniz, kanalın reyting listelerinde de yüzünü güldürmeye devam ediyor. 

Çarşamba akşamları yayınlanan dizi karşısında sıkı rakipler olmasına rağmen günün en çok izlenen yapımı olmayı başarıyor ve reyting listelerinde zirveyi kimseye kaptırmıyor. 

ATV bu hafta dizinin yeni bölümünü yayın akışından kaldırdı. Yerine ise Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile Seçim Özel programını canlı olarak yayınlayacak. 

Dizinin  46. yeni bölümünü sabırsızlıkla bekleyen seyirci ise 2 hafta sonra yani 3 Nisan Çarşamba akşamı   yeni bölümü izleyebilecek. 

Sen Anlat Karadenz 45.son bölümde neler oldu gelin hatırlayalım..  Vedat'ın ölümüyle birlikte Nefes veTahir hayatlarında yepyeni başlangıç yaparken, Nazar-Murat ise sonsuz birlikteliğe imza attı. 

Sen Anlat Karadenz son bölümde; Saniye, kendisinden beklenmedik bir davranışta bulunup Nefes'ten af diledi.

Nefes, Vedat'ın yaşamını yitirdiğini öğrenir öğrenmez soluğu mezarının başında alarak son kez ona karşı duyduğu yoğun nefret duygularını dile getirdi.  Bunca zaman boyunca her defasında yıkıcı sonuçlar doğuran Vedat tehlikesinin artık tamamen ortadan kalkmasıyla beraber Nefes ve Tahir her şeye sıfırdan başlama kararı aldı. Diğer taraftan yaptığı hatalardan ötürü hem Nefes'in Tahir'in yüreğini yaralayan Saniye ise pişmanlık duyup Nefes'ten af dilemesi üzerine bütün engeller tek tek ortadan kalktı.

Bununla birlikte mutlu ve huzurlu bir yuva kurmak isteyen Nazar ve Murat ise sonunda dünya evine girerek hayallerini gerçekleştirirken düğünlerinde herkeste şaşkınlık etkisi meydana getiren bir olayın yaşanmasının ardından Sen Anlat Karadeniz 46.bölüm fragmanı bekleniyor.