BIST 9.677
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.502,93
HABER /  MEDYA

Sen Anlat Karadeniz 3.son bölümde neler oldu Vedat deli Tahir ise daha deli

ATV ekranlarının yeni bombası olan Sen Anlat Karadeniz yayınlanan ve izleyiciyi ekrana kilitleyen 3.son bölümü ile hem Diriliş Ertuğrul'u tahtından etti hem de 7 Şubat 2018 Perşembe gününün total reytinglerinin galibi oldu. Sen Anlat Karadeniz 3.son bölüm de neler oldu? Sen Anlat Karadeniz 4.yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Abone ol

Türkiye televizyon izleyicisi yeni favori dizisini bulmuş gibi görünüyor. ATV ekranlarında 3 hafta evvel yayın hayatına başlayan, çok eleştiri alan bir o kadar izlenen Sen Anlat Karadeniz yayınlanan 3.son bölümü ile reytinglere damga vurdu. Hem 7 Şubat 2018 reyting sonuçlarında Total'in galibi oldu hem de TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'u tahtından aşağı itti. Hal böyle olunca Sen Anlat Karadeniz hakkında yeni bölüm detayları merak edilir oldu. Sen Anlat Karadeniz'in 7 Şubat akşamı 3.son bölümü yayınlandı, izleyenleri ekran başına topladı. Dizinin hemen ardından izleyiciler hemen internette 'Sen Anlat Karadeniz 4.yeni bölüm fragmanı' ve 'Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı'nı aramaya koyuldu. Sen Anlat Karadeniz'in 4.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ancak gelin önce Sen Anlat Karadeniz 3.son bölümde neler oldu özetine birlikte göz atalım. Bu arada Sen Anlat Karadeniz 4.yeni bölümü 14 Şubat akşamı Saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

SEN ANLAT KARADENİZ 3.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI; Türk dizileri daha önce bu kadar takıntılı ve çılgın bir karakteri daha evvel görmedi. Tabi ki Vedat'tan bahsediyoruz. Kaçış devam ediyor. Vedat, Nefes ve Yiğit'i bulamadığı için çareyi bir rehine almakta bulur. Bu rehine Mustafa... Kaleli ailesine korkunç bir tercih sunar ya Mustafa ölecek ya da Tahir. Ancak Tahir adı boşuna Deli Tahir değil. Müthiş planı ile Yangazları yanına alan Tahir abisinin yerini öğrendi. Eyşan ise bu cehennemin tek soğuk zekasıdır. Nefes'in umudunu geçmişten gelen tek bir fotoğrafla söndürmeyi başarır. Bu fotoğrafı gören Tahir yıkılır ve Nefes'i korumaktan değil ama Nefes'in kendisinden vazgeçer. Artık o Mercan'la evlenmeyi kabul eden bir adamdır. Nefes vicdanıyla büyük bir savaştadır. Kendisine çektirilen acılara yıllarca katlanmıştır ama kendisi yüzünden başkalarının acı çekmesini istemez. Bu hesaplaşmanın sonunda, Nefes özgürlüğünden vazgeçer. Ancak mahpusluğunun sınırlarını bu sefer kendisi çizecektir.