BIST 9.919
DOLAR 32,44
EURO 34,79
ALTIN 2.449,99
HABER /  MAGAZİN

Gamze Aksu kimdir bu sefer ki oyun değil gerçek Survivor

Gamze Aksu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu kaç cm soruları Gamze Aksu'nun Survivor 2018 Gönüllüler kadrosunda yer almasıyla merak konusu oldu. Daha önce rol gereği Survivor adasına giden oyuncu Gamze Aksu bu sefer gerçekten Survivor'a gidiyor. Survivor'da asıl zayıflık beyindedir diyen Gamze Aksu şimdiden Survivor'ın konusu oldu. 1988 doğumlu oyuncunun 10 parmağında 10 marifet var.

Abone ol

Gamze Aksu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında soruları merak konusu oldu. 2018 All Star Gönüllüler kadrosunda adının geçmesinden sonra Gamze Aksu'nun instagram takipçisi bir anda arttı. Daha önce Recep İvedik 4 filminde rol gereği Survivor adasına giden oyuncu Gamze Aksu bu kez gerçekten Survivor 2018'e gidiyor. Rakiplerine 'bakmayın siz benim zayıf ve narin göründüğümde en büyük rakibiniz olacağım' mesajı verem Gamze Aksu'yu daha yakından tanıyalım:

FİRUZE GAMZE AKSU KİMDİR: Güzel ve başarılı oyuncu Firuze Gamze Aksu 1988 yılında doğdu.

Firuze Gamze Aksu spor hayatına çok erken yaşta başlamıştır. Henüz 3 yaşındayken artistik jimnastiğe başlayan Firuze Gamze Aksu, çocukluğundan beridir bu sporu 14 yıl boyunca devam ettirmiştir.

Sporla ilgilenmeye düşkün ve hayatının bir parçası haline getiren Firuze Gamze Aksu, ilerleyen yıllarda ise kule atlama sporu ile ilgilenmeye ve kendini sporun bu alanında da geliştirmeye başlamıştır.

Firuze Gamze Aksu, eğitimini Modern Dans Bölümü'nde almaya başlamıştır, ancak güzel ve başarılı oyuncu sakatlık geçirdiği için Opera Bölümü'ne yatay geçiş yapmak durumunda kalmıştır.

Ardından, İzmir'de Paprika adlı bir grup kuran Aksu, uzun bir süre şarkı söylemiştir. Hatta kurduğu Paprika grubu ile İstanbul'da, İzmir'de ve sahil bölgelerinde konserler vermiştir.

GAMZE AKSU KAÇ KİLO: Firuze Gamze Aksu, 1.75 boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. Recep İvedik 4 adlı filmde yer alarak geniş bir kesim tarafından tanınan bir isim haline gelmeye başlamıştır.

HANGİ PROJELERDE YER ALDI: Birçok reklam ve projede de kendini gösteren Firuze Gamze Aksu, Muhteşem Yüzyıl Kösem adlı dizide de konuk oyuncu olarak ağırlanmıştır.

Firuze Gamze Aksu'nun, Recep İvedik 4 adlı filmde rol icabı Maldivler'de Survivor'a katılarak yarışmacı olması gerçeğe dönüştü. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2018 Gönüllüler takımına katılacak.