BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,95
ALTIN 2.446,38
HABER /  SPOR

Semihin B Planı Galatasaray mı?

Semih Şentürk'ün avukatı Şenol Çilek bomba açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Tecrübeli futbolcunun sözleşmesinin uzatılması üzerine TFF'ye şikayette bulunduklarını belirten Çilek, "Eğer Fenerbahçe sizin yaptığınız yanlış derse" sorusuna "Biz gayet rahatız. Semih illaki kulüp bulur" cevabını verdi. Ancak bu kelimeleri, Galatasaray'ın Semih'le ilgilendiği iddialarının dolaştığı bir dönemde sarf etmesi kafaları karıştırdı.

Kanarya'nın kendisine haber vermeden sözleşmesinde bulunun opsiyonu kullanması üzerine hakkını aramak için TFF'ye şikayet eden Semih Şentürk'un avukatı Şenol Çilek, önemli açıklamalarda bulundu. Çilek BUGÜN TV'ye yaptığı açıklamada, "Yapacak başka bir şeyimiz kalmadı. Futbol Federasyonu'na gerekli müracaatı yaptık. Artık bu saatten sonra geri dönüşümüz olmaz" ifadelerini kullandı.

TFF'nin bugün konuyla ilgili kararını bugün vereceğini belirten Çilek, "Eğer Fenerbahçe sizin yaptığınız yanlış der rest çekerse, bir B Planınız var mı?" sorusuna ise, "Biz gayet rahatız. Semih illaki bir kulüp bulur" cevabını verdi.

Ancak avukatın, bu açıklamayı, Galatasaray'ın Semih ile ilgilendiği iddiaların dolaştığı şu günlerde söylemesi kafaları karıştırdı. Hatta Arda Turan'ın, Semih'i Galatasaray'da görmeyi çok istediği bu yüzden Sarı-Kırmızılılar'ın, 'Nöbetçi golcü' lakaplı futbolcuyla gizliden gizliye ilgilendiği kulislerde kulaktan kulağa dolaşıyor.