BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,56
ALTIN 2.383,47
HABER /  SPOR

Semihe röportaj azarı

Fenerium mağazasının açılışında basına röportaj veren Semih Şentürk, Aziz Yıldırım tarafından azarlandı.

Abone ol Öğle saatlerinde gerçekleşen Fatih Fenerium'un açılışını kulüp asbaşkanı Ali Koç, idari menajer Volkan Ballı ile futbolculardan Güiza, Selçuk, Gökhan ve Uğur kurdele keserek yaptı.

Levent'teki alışveriş merkezinde bulunan mağazanın açılışını ise Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Ali Yıldırım, Semih Özsoy, teknik direktör Luis Aragones ile futbolculardan Alex, Semih, Volkan Demirel ve Josico gerçekleştirdi.

Fatih'teki açılışta asbaşkan Ali Koç, idari menajer Volkan Ballı ve futbolcular, açılışın ardından taraftarların formalarını imzaladılar.

Teknik heyet ve 8 futbolcuyla Kanyon Alışveriş Merkezi'nde öğle yemeği yiyen başkan Yıldırım, buradan Metro City'deki Fenerium mağazasına geçti.

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım, futbolculardan Volkan Demirel, Semih ve Alex açılış öncesi mağazada taraftarlara imza dağıttı.

Bu arada, basın mensuplarının Semih Şentürk ile konuşmasına başkan Aziz Yıldırım tepki gösterdi. Taraftarlara imza dağıtırken Semih'in bazı televizyon kanallarına konuştuğunu gören Yıldırım, kızarak "Buraya açılışa geldik, röportaj yok" dedi.

Açılış kurdelesini başkan Yıldırım ve futbolcuların kestiği mağazada, taraftarların, başkan Yıldırım ve futbolculardan imza alabilmek için birbirleriyle yarışması izdihama neden oldu.