BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Semihe 2 kulüpten talip var

Son yıllarda yıldızı parlayan Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü Semih'e Avrupa'nın 2 güçlü takımı talip oldu.

Abone ol

Sarı-lacivertli formayla gol kralı olma şerefine de erişen Semih'le İspanya'dan Atletico Madrid ve Fransa'nın Paris Saint Germain takımları ciddi bir şekilde ilgileniyor.

ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Kanarya'nın sezon başında İspanya'nın Mallorca takımından transfer ettiği Güiza, Madrid temsilcisine Semih'i öve öve bitiremedi. Golcü futbolcunun maçlarını seyretmek için Türkiye'ye gelen Atleticolu yöneticiler, Güiza'yı da arayıp, fikir alışverişinde bulunurken, 'Okçu'nun, Semih için "Semih gerçekten çok iyi bir futbolcu. Türkiye'nin forvetteki en etkili ismi. Onu alırsanız hiç pişman olmazsınız" dediği öğrenildi. Bu konuşmalardan sonra yıldız futbolcu için girişimlerini başlatmayı düşünen A.Madridli yöneticiler, F.Bahçe'ye teklif sunmaya hazırlanıyor.

PSG MİLLİ MAÇA GELİYOR

Sezon başında Fransa'nın en köklü kulüplerinden PSG'ye kiralanan Kezman da, Semih'in Avrupa'ya açılmasına yardımcı olan isimlerden. Eski partnerinin, Fransız ekibine Semih hakkında olumlu referans vermesi, golcünün Fransa'ya gitme ihtimalini artırdı.

Ligde gol sıkıntısı çeken PSG'nin yurt dışında ilgilendiği oyuncuların başında yer alan Semih'in birçok maçını takip eden Fransızlar, Kezman'ın "Semih son vuruşlarda mükemmel bir oyuncu. Sakın kaçırmayın" sözleri üzerine harekete geçti ve Milli Takım'ın Azerbaycan'la oynayacağı maça yetkili bir isim yollayacağı öğrenildi. PSG'nin lig bitiminde de sarı-lacivertlilerin kapısını ciddi bir teklifle çalacağına da kesin gözüyle bakılıyor.