BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yeter be! Atlayacaksan atla artık

Saatlerce milleti güneşin altında bekletti. İki günde tam 6 kez intihar denemesine kalkınca vatandaşın da sabrı taştı.

Abone ol

İki gündür inşaat çatılarında dolaşıyor. İnanmayacaksınız ama 2 günde tam 6 kez çatıya çıktı. Polis serbest bırakır bırakmaz soluğu başka bir damda buluyor.

Ne atlıyor ne de iniyor. Olan onun için kızgın güneyin altında branda serenlere oluyor.  Vatandaşlar sonunda dayanamayıp brandayı da bırakıp gitti. Kimileri de "Yeter, atlayacaksan atla artık" diye tepki gösterdi.

İnternetten tanıştığı ve üç yıl görüştüğü Antakyalı bir kadının kendini reddetmesi üzerine Eskişehir'den Hatay'a gelen genç adam, iki günde farklı inşaatların 6. katlarına 6 kez çıkıp intihara kalkıştı.

Eskişehirli Cem D., Antakyalı sevgilisi ile üç yıl görüşmesinin ardından evli olduğunu söylemesi ve bu işi artık bitirmesini istemesi üzerine başladığı intihar şovunu 2 gündür gece gündüz sürdürüyor.

SERBEST KALDIKTAN 1 SAAT SONRA ÇATIYA ÇIKIYOR

Polisi, itfaiye ekiplerini ve 112 sağlık görevlilerini iki gündür inşaat inşaat dolaştıran genç adam her seferinde ikna ediliyor. Polisin bir süreliğine gözaltına alıp serbest bıraktığı genç adam, aradan bir 3 ile 5 saat geçmesinin ardından yeniden şehrin muhtelif yerlerindeki inşaatların tepesine çıkıyor. Vatandaşın ihbarları üzerine her seferinde polis, sağlık görevlileri ve itfaiye ekipleri olay yerine gidiyor.

BRANDAYA YARDIM EDENLER BIRAKIP GİTTİ

Her gittikleri intihar vakasında aynı şahısla karşılaşan polis, sağlık görevlileri ve itfaiye ekipleri bıkma noktasına geldi. Şahsa en anlamlı tepkiyi vatandaşlar verdi. Kimi vatandaşlar "Yeter artık, atlayacaksan atla" şeklinde tepki gösterdi. Havanın sıcak olması vatandaşları canından bezdirince atlama ihtimali üzerine açılan brandaya yardım edenler de açtıkları brandayı bırakıp gitti.

Polisin yoğun çaba harcamasıyla Cem D. saatlerce atlama girişiminde bulunduğu inşaatın tepesinden indirildi. Daha sonra Harbiye yolu üzeri, Sümerler Mahallesi gibi daha birçok mahallede gördüğü inşaatların tepesine çıkıp atlama girişiminde bulundu.

BRANDAYI AÇANLARIN BİLE DAYANAMADIĞI İŞTE O KİŞİ

[PAGE]

  

[PAGE]

  

[PAGE]