BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,80
ALTIN 2.437,39
HABER /  MEDYA

Semih Öztürk kimdir Survivor'da tarihi meydan okuma

Semih Öztürk kimdir Survivor'un gizli kutusu. Survivor gönüllüler takımında yer alan Semih Öztürk, açık açık meydan okudu. Takım arkadaşları başta olmak üzere herkesin maskesini tek tek düşüreceğini söyleyen Semih'in mastürbasyon sahnesi de olaylı.

Abone ol

Survivor'da yarışan Semih Öztürk kimdir, Survivor'ın en 'belalı' ismi. Survivor gönüllülerde yarışan Semih Öztürk başta takım arkadaşları olmak üzere herkese tek tek meydan okudu. Daha önce Ütopya'da yarışan Semih Öztürk'ün mastürbasyon görüntüsü ile haka akıllardan silinmedi.

Semih Öztürk hasta mı? Survivor Semih Öztürk'ün unutulmayan skandalı neydi?

Semih Öztürk gönüllüler adasında sivrilmeye başlarken izleyici onu Ütopya yarışmasındaki haliyle hatırlıyor. Sevgilisi Kurratülayn Matur ile olan mastürbasyon skandalı hafızalara kazanan Semih Öztürk, tiyatro bölümü mezunu. 24 yaşında olan Semih Öztürk Ütopya'da da kavgalara imza atmıştı.

SEMİH ÖZTÜRK MASTÜRBASYON SKANDALI

Semih Öztürk Ütopya yarışmasında finale kadar kalan isimlerden biriydi. Birinciliği son dakikada Tuncay'a kaptırmıştı.

survivor semih öztürk kimdir mastürbasyon'Kötü adam' olarak nam salan Semih Öztürk sevgilisi Kurratülayn'ın kucağında mastürbasyon yapacak kadar ileri gitmişti. Semih Öztürk'ün bu görüntüsü sosyal medyaya düşünce Acun Medya iddiaları yalanlamıştı. Ancak görüntüler fazlasıyla gerçekçiydi.

SEMİH ÖZTÜRK SURVİVOR'DA BAYILDI

Survivor son bölümde ödül oyununu gönüllüler takımı kazanırken yarışma sırasını bekleyen Semih Öztürk bir anda ayakta sallanmaya başladı.

"Gözü kararan Semih' bayılıp yere düşmek üzereyken arkadaşları tarafından tahtaya yatırıldı. Doktorlar gelip anında müdahale etti.

SEMİH ÖZTÜRK NEDEN BAYILDI?

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR PALA KAVGASI ÇIKARDI?

Semih Öztürk baygınlık geçirdiği ödül oyunundan önce gönüllüler adasında yine bir kavgaya imza attı. Palayı diğer arkadaşlarına vermeyen Semih Öztürk, kayıp olan kepçe de ondan çıkınca takımın hedefi oldu.