BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.409,12
HABER /  MEDYA

Sema Atalay kimdir nereli Bizim Hikaye Barış'ın mı Filiz'in mi annesi?

Fox Tv'nin perşembe günleri reytinglerde birinci olan dizisi Bizim Hikaye'ye yeni isim transfer oldu. Bizim Hikaye'de Barış'ın annesi rolünde oynayacak olan Sema Atalay kimdir aslen nereli kaç yaşında? Bizim Hikaye Sema Atalay ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye dizisine bomba bir transfer geldi. Bizim Hikaye'ye dahil olan usta oyuncu Sema Atalay'ın özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Türkiye'nin Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye'ye Sema Atalay dahil oldu. Herkes merakla Sema Atalay'ın rolünü merak ederken Barış'ın annesi rolünde olduğu iddia edildi. Orijinal senaryoya baktığımız zaman ise dizide Barış karakterini canlandıran Jimmy'in ailesine hiç şahit olmadı.

SEMA ATALAY FİLİZ'İN ANNESİ Mİ?

Herkes merakla 6 çocuğu bırakan Fikri'nin eşinin kim olduğunu merak ediyor.  Sema Atalay'ın diziye dahil olması ve Hazal Kaya'ya olan benzerliği nedeniyle acaba Filiz'in annesi mi olacak sorularını akıllara getirdi.

SEMA ATALAY KİMDİR?

Sema Atalay 1 Ocak 1965 Ankara doğumlu. Ses mecmuasının açtığı çocuk yıldızı yarışmasında birinci olan Sema Atalay'ın sanat macerası erken başladı. Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Antropoloji bölümü mezunu olan Sema Atalay 39. Antalya film Şenliği'nde 2002 yılında en iyi yardımcı kadın oyuncu seçildi. Sema Atalay 51 yaşında oğlak burcudur.