BIST 9.978
DOLAR 32,40
EURO 34,82
ALTIN 2.434,93
HABER /  GÜNCEL

Selçuklu Uygarlık Müzesi’ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Selçuklu Uygarlık Müzesi’ni ziyaret etti. <br/>Memleketi Kayseri’de bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, aile mez...

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Selçuklu Uygarlık Müzesi’ni ziyaret etti.
Memleketi Kayseri’de bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, aile mezarlığı ziyaretinin ardından bir süre Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından restoresi tamamlanan Selçuklu Uygarlık Müzesi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Yaklaşık 20 dakika süren ziyaretinin ardından vatandaşlarla selamlaşan Gül, burada vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çekindi. Abdullah Gül, yine gündeme ilişkin soruları cevapsız bıraktı.
Müze ziyaretinin ardından müzenin önünde bir süre protokol ile sohbet eden Gül’ün yanına gelen 4.5 yaşındaki Abdullah İslamoğlu’nun Gül’ün bacağına vurması Gül’ü ve protokolü güldürdü. Küçük Abdullah’ın bu hareketi üzerine Gül, "Görüyorsunuz bak. Kayserilinin ne kadar gözü açık" dedi.
Gül’e ziyaretinde Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç de eşlik etti.
(İHA)