BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.394,20
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Selçuk İletişim’de mezuniyet sevinci

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri 2009-2010 eğitim-öğretim yılı mezuniyet heyecanını yaşadı.

Abone ol

Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Fakülte Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.14’üncü dönem mezunu olan 350 öğrenci, diploma sevincini aileleri ve arkadaşları ile paylaştı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer, öğrencisi ve akademik kadrosuyla Türkiye’nin en başarılı ve saygın iletişim fakülteleri arasında yer aldıklarını belirterek, “Fakültemiz birçok ulusal ve uluslar arası yarışmada öğrencilerimizin aldığı başarılı sonuçlarla adından sıkça söz ettirmektedir.” dedi. Dekan Sümer, mezuniyet sevinci yaşayan tüm öğrenciler ve aileleri tebrik etti.

DERECEYE GİRENLERE PLAKET VERİLDİ

Dekan Prof. Dr. Sümer, konuşmasının ardından fakülteyi birincilikle bitiren Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Esra Şahin, ikinci Zöhre Reçber ve üçüncü Hülya Demir’e plaket ile teşekkür belgelerini takdim etti. Esra Şahin, flamayı üçüncü sınıf öğrencisi Kamile Elmasoğlu’na teslim etti.

Diplomalarını öğretim üyelerinin ellerinden alan öğrenciler, birlikte iletişim yemini etti. Müzik eşliğinde keplerini havaya fırlatan öğrenciler, öğretim üyeleri, aileleri ve arkadaşları ile fotoğraf çektirerek, mezuniyetlerini ölümsüzleştirdi. Tören sonrası ailelere Konya’nın geleneksel pilavı ikram edildi.