BIST 9.461
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.494,67
HABER /  SPOR

Selahattin Aydoğdu'ya hapis şoku! Fatih Terim'e hakaretten yargılanıyordu

Fatih Terim'e hakaret ettiği, tehditte bulunduğu ve kişisel bilgilerini yaydığı iddialarıyla iki ayrı davadan yargılanan Selahattin Aydoğdu, 1 yıl 8 ay ve 6 ay hapis hapis cezasına çarptırıldı.

Abone ol

Çeşme 2. Asliye Ceza Mahkemesi Selahattin Aydoğdu’ya Çeşme’de yaşanan olaydan bir gün sonra haber ajanslarına verdiği röportajda müşteki Fatih Terim’in kişisel verilerini verdiği ve yaydığı gerekçesiyle 18 ay hapis cezası verdi. Aydoğdu’nun cezası ertelendi ve bir yıl denetim süresi verildi. Bu denetim süresi içerisinde yeniden kasıtlı bir suç işlemesi halinde cezaevine gireceği ihtar edildi.

Yine bugün aynı mahkemede karara bağlanan diğer davada ise Selahattin Aydoğdu’nun Çeşme’de yaşanan olaydan bir gün sonra DHA ve İHA'ya verdiği demeçlerde Fatih Terim’i tehdit etmesi nedeniyle toplam 7 ay hapis cezası verildi. Bu hüküm kesinleşirse Aydoğdu cezanın infazı için cezaevine girecek.

NE OLMUŞTU? İzmir Alaçatı'da, 14 Temmuz 2017 gecesi çıkan kavgaya, Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin'in, komşusunun restoranı ile kendi restoranını ayırmak için tam ortayaparavan çekmesi neden olmuştu.

Paravanın kaldırılması için şikayette bulunan diğer mekanın sahibi Selahattin Aydoğdu ile Fatih Terim önce telefonda tartışmıştı. Daha sonra Terim, damadı ile Aydoğdu'ya ait Yüzevler Kebapçısı'na gelmiş, taraflar arasında kavga çıkmıştı. Terim, olayın sonrası Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden ayrılmıştı. Olayın ardından Terim'in damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin, Alaçatı'daki restoranlarını kapatma kararı almıştı.

Olayın hemen ardından konuşan Aydoğdu, "Buraya geldi şov yaptı. Dükkanımı bastı ama iki dakikada kaçtı." demişti.