BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Seksten 3 kat daha etkili!

Dünyada birçok ünlü tarafından tercih edilen soğuk sauna yani Cryo Sauna (Cabın) Türkiye'ye geldi. İşte onun etkileri

Abone ol

Vücuttaki kan dolaşımını seksten 3 kat daha hızlandıran ürün Türkiye'ye geldi.

Dünyada birçok ünlü tarafından tercih edilen soğuk sauna yani Cryo Sauna (Cabın) Türkiye'ye geldi. Cihaz zayıflatmanın yanısıra ani ısı düşüşü ile birlikte vücutta yarattığı şok dalgası sayesinde kan dolaşımı hızlanıyor ve vücut direncini artırıyor.

Dr. Mehmet Öz tarafından da önerilen sistem, 3 dakikalık seans süresinde vücudu -178 dereceye kadar soğutuyor ve ortalama 700 kalori yaktırıyor. Bunun yanı sıra ani ısı düşüşü ile vücutta yarattığı şok dalgası önemli oranda kan dolaşımının hızlanmasını sağlıyor ve vücut buna direnç artışı olarak tepki veriyor. Üstelik seans süresince kişi üşümüyor aksine daha farklı ısı artışı gibi bir his uyandırıyor.

SELÜLİTİ ENGELLİYOR

Sistem selülit tedavisinde de etkili oluyor. Selülitli bölgede oluşturulan extreme soğuk kılcal dolaşımını hızlandırırken aynı zamanda selülitlerin oluşumuna neden olan artık maddelerin ve yağ hücrelerinin dondurularak parçalanmasını sağlıyor.

VÜCUT DİRENCİNİ ARTIRIYOR

Kendi programında da cihazı tanıtan Doktor Mehmet Öz cihaz hakkında şunları söyledi: "Soğuk lipoliz popüler bir incelme sistemi olmuştur fakat Cryocabin dışındaki bütün cihazlar sadece bölgesel tedavi seçenekleri sunmakta ve çok uzun seans süreleri gerektirmektedir. Cryo Cabin Selülit tedavisinde de etkili olmaktadır. Selülitli bölgede oluşturulan extreme soğuk kılcal dolaşımını hızlandırır aynı zamanda selülitlerin oluşumuna neden olan artık maddelerin ve yağ hücrelerinin dondurularak parçalanmasını sağlar. Ayrıca vücutta ki direnci arttırır"

CRYO CABİN NEDİR?

Cryo cabin yeni çıkan vücut şekillendireme ve yağ parçalama cihazlarının en geliştirilmiş halidir. Bu sistemde sadece bölgesel değil tüm vücut dâhilinde uygulama yapılmakta ve sadece kilo vermeye, incelmeye ve selülit tedavisine yönelik değil aynı zamanda imune sistem güçlendirme ve ağrı tedavisinde de kullanılabilmektedir. Düzenli uygulamalar sonucunda yapılan araştırmalara göre seans başına 700 kcal harcandığı tespit edilmiştir. 20 seanslık paket şeklinde uygulanan tedavi seansları sadece 3 dakika sürmektedir.