BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Seki'nin avukatından şok suçlama

Deniz Seki'nin avukatı Naim Karakaya, mahkemede ünlü şarkıcı aleyhine ifade verilmesi için baskı yapıldığını iddia etti.

Abone ol
Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan cezası Yargıtay tarafından onaylanan ve cezaevine gönderilen Deniz Seki'nin avukatı Naim Karakaya'dan, mahkeme heyetine şok suçlama. Karakaya, davada sanıkların Deniz Seki aleyhine ifade verilmesi için baskı yapıldığını iddia etti.

Deniz Seki'nin Avukatı Naim Karakaya, NTV'de konuştu. Mirgün Cabas'ın sorularını cevaplayan Karakaya, Deniz Seki'ye uygulanan cezanın, topluma ibret olsun diye verildiğini iddia etti. Mahkemenin, Deniz Seki aleyhine ifade verilmesi için bazı sanıklara baskı uygulandığını da söyleyen Karakaya şöyle konuştu:

"Yani Deniz Seki'yi neden seçtiler? Ünlü ve başarılı birisi. Yani ünlü olan birisine ibretlik ceza verirseniz bu topluma ders olur.

"BU ADELET DEĞİLDİR"

Bildiğimiz bir şey var bu davada, adalet diye verilen şey adalet değildir, atıktır. Yani özel mahkemelerin atığıdır. Aynı muamele diğer insanlara yapılmamıştır. Burada biz onlara birşey yapılmasını istemiyoruz; ancak bunlar Deniz Hanım'a yapılmamıştır.

"BASKI UYGULANDI"

Bu dosyada diğer sanıklar için Deniz Hanım aleyhine konuşulması için hem teşvikte hem de baskıda bulunulmuştur. Bize öyle bir şey söyleyin ki sizi serbest bırakalım sözleri sarfedilmiştir bu dosyada."