BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.395,08
HABER /  GÜNCEL

Şehrin göbeğinde iğrenç seks tuzağı

Sakarya’da karavan imal eden firmayı silahlarla basan 7 kişi, işadamına inanılmaz bir tuzak kurdu.

Abone ol
Sakarya’da karavan imal eden firmayı silahlarla basan 7 kişi, firma sahibi Ergün B.yi etkisiz hale getirdikten sonra zorla senet imzalatıp kasada bulunan paraları da aldıktan sonra kendisini çırılçıplak soyup yanlarında getirdikleri kadın ile çıplak fotoğraflarını çekerek kaçtı.
 
Olay, kendi soyadı markası ile Sakarya’da ürettiği karavanlarla ünlü 58 yaşındaki Ergun B.’nin sabah jandarmaya başvurması üzerine ortaya çıktı. Jandarmada ifade veren işadamı saat 00.30 sıralarında Arifiye İlçesi’ne bağlı Yukarı Kirazca Köyü’nde bulunan karavan üretimi yapan firmasına ellerinde tabanca ve pompalı tüfeklerle 7 kişinin geldiğini söyledi.

2 kişinin elinde tabanca, 2 kişinin elinde de pompalı tüfek olduğunu söyleyen işadamı, silahlı kişilerin kendisine 45 bin liralık 5 çek yazdırdıklarını, kendisine ait ruhsatlı ’Smiht Wesson’ marka tabanca ile yaklaşık 50 bin TL ile ziynet eşyasını aldıklarını ileri sürdü. Silahlı kişilerin ayrılırken silah zoru ile elbiselerini çıkartarak yanlarında bulunan kadın ile çırılçıplak fotoğraflarını çektikten sonra fabrikadan ayrıldıklarını söyledi. İşadamı, şüphelilerden birinin Yukarı Kirazca Köyünde yaşayan M.G. olduğunu belirtti. Sakarya Jandarması şantaj amaçlı soygun iddiasıyla ilgili araştırma başlattı.