BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.435,14
HABER /  GÜNCEL

Şehit ve gazi ailelerine bedava hizmet!

Sivas'ta bir vatandaş alkışlanacak bir kampanyaya imza attı. Taksi şoförü 7 gün 24 saat şehit ve gazi ailelerini bedavaya taşıyacak...

Abone ol

Sivas'ta bir taksi şoförü, camına ''şehit ve gazi ailelerine taksi bedava'' yazdığı aracıyla, şehit ve gazi ailelerine ücretsiz hizmet veriyor.Sularbaşı Mahallesi'ndeki bir taksi durağına bağlı çalışan 58 yaşındaki Mustafa Türkmen, yaklaşık bir ay önce, şehit ve gazi ailelerine ücretsiz taksi hizmeti vermeye başladı.

Aracın arka camına, ''şehit ve gazi ailelerine taksi bedava'' yazdıran Türkmen, şehit ve gazi ailelerinin kendisini haftanın 7 günü, 24 saat arayabileceğini ifade ediyor.

İSTEDİKLERİ SAATTE NEREYE GİTMEK İSTERLERSE

Türkmen,  yaptığı açıklamada, son günlerde yaşanan şehit olaylarından etkilenerek bu uygulamayı başlattığını belirterek, ''Her gün polis ve askerlerin şehit olması beni çok duygulandırdı. Ben de her Türk insanının şehitlere ve gazilere bir minnet borcu olduğunu düşünerek kendi minnet borcumu ufak da olsa bu şekilde ödemek istedim. Şehit ailelerimize başsağlığı diliyorum. Bu ülke bizim. Bunu kimsenin bölmeye ve yıkmaya gücü yetmeyecektir. Her zaman da bu görevi yapmaya hazırım, 7 gün 24 saat. Benim istediğim art niyetli kişilerin olmaması. Kendilerinin bir kimlik göstermeleri yeterli. Şehir içinde istedikleri saatte arayabilirler, nereye gitmek isterlerse'' diye konuştu.

82 yaşındaki Kore Gazisi Teyfik Yıldırım ise, uygulamadan çok memnun olduğunu dile getirerek duyarlı davranışından dolayı Türkmen'e teşekkür etti.