BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.437,37
HABER /  GÜNCEL

Şehit Uzman Eylülü göremedi

Hakkari'de şehit olan Uzman Çavuş'un bir ay sonra baba olacağı öğrenildi..

Abone ol

Hakkari'de dün akşam çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İzzet Emir'in 1 ay sonra doğacak kızına 'Eylül' ismini vermeyi düşündüğü öğrenilirken, uzman çavuşun 8 aylık hamile eşi, eşinin şehit olduğu haberini alınca fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Hakkari'nin Karadağ Bölgesi'nde dün akşam çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş İzzet Emir'in (29) şehit olduğu haberi, memleketi Giresun'un Çanakçı ilçesinde büyük üzüntüye sebep oldu.

İlçenin Sarayköyü'nde oturan baba Mehmet ve anne Zekiye Emir evlatlarının ardından gözyaşı dökerken, evli olan şehit uzman çavuşun eşi Özlem Emir'in 8 aylık hamile olduğu öğrenildi. Eşinin şehit olduğu haberini alan Özlem Emir'in fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Baba Mehmet Emir, oğlunun yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını ancak burada kurtarılamayarak şehit olduğunu belirterek, "Bize bu sabah haber verildi. Asla Allah'a isyan etmeyeceğiz, konuşmayacağız. Ona şehitlik nasip oldu" dedi. Anne Zekiye Emir ise 7'si kız 2'si erkek 9 çocuğundan en küçüğü olan şehit oğlu için, "O benim son beşiğimdi, ciğerim yanıyor" diyerek feryat etti.