BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.436,43
HABER /  GÜNCEL

Şehit oğlu öyle bir şey yaptı ki...

Babası Suat Altundaş şehit olduğunda 2 yaşında olan Ömer Altundaş,TSK Mehmetçik Vakfı'ndan aldığı şehitlik yardımının kesilmesi için dilekçe verdi.

Abone ol

2 yaşındayken babası Şırnak'ta şehit düşen Ömer Altundaş alkışlanacak bir davranışa imza attı.

Babası şehit olduktan kısa süre sonra annesini de kaybettiğini ifade eden 23 yaşındaki Ömer Altundaş, iş yeri sahibi olunca Mehmetçik Vakfı'na bir dilekçe yazarak artık yardıma ihtiyacı olmadığını belirtip aldığı paranın kesilmesini istedi.

screen-shot-2012-10-18-at-1.11.35-pm.pngBU YARDIMIN ŞEHİT AİLELERİNE DÖNMESİNİ İSTİYORUM

Altundaş, “1991 yılında babam Şırnak'ın Silopi ilçesinde şehit oldu. Bu yardımın kesilmesini isteme sebebim, tamamen vicdani bir duygu. Vicdandan öte, şehit ailelerini düşündüğümde benim durumumda olduklarını biliyorum çoğunun. Çoğunu şöyle bir hayal ettiğimde ne gibi zorluklar çektiklerini, ne hayal ettiklerini bildiğim için bu yardımın iptal edilmesini, tekrar şehit ailelerine dönmesini istedim. Kendime ait iş yerim var. Sağolsunlar Mehmetçik Vakfı sayesinde oldu bunlar. Beni okutan da büyüten de onlardı. 

ONLARIN SAYESİNDE BURALARA GELDİM

Onların sayesinde buralara geldim. Bu yardımın şehit ailelerine geri dönmesini istiyorum. Tamamen vicdani bir duygu diyebilirim. Bağışçılara buradan çok çok teşekkür ediyorum. Şehit ailelerine gönderilen yardımın doğru yerlere ulaştığını biliyorum” diye konuştu.