BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,78
ALTIN 2.399,75
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP o haberi yalanladı!

Deniz Baykal hakkında disiplin soruşturması başlatıldığı haberine CHP İl Başkanı Devrim Kök'ten yalanlama geldi...

Abone ol

CHP İl Başkanı Devrim Kök, genel başkanlarını karşılamayan ve programa katılmayan eski genel başkanları ve üç milletvekilleri ile ilgili disiplin soruşturması başlattıkları yolunda yalan bir haber uydurulduğunu belirtti.

Devrim Kök, yaptığı yazılı açıklamada, genel başkanlarının katılımıyla hafta sonu gerçekleşen çalışmalarında Antalya örgütünün büyük bir coşku yaşadığını ve genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nu bağrına bastığını belirtti.

CHP DENİZ BAYKAL'I CEZALANDIRACAK MI?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya ziyareti karşılama krizine neden oldu. CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile Antalya milletvekilleri Yıldıran Sapan, Osman Kaptan ve Arif Bulut, Kılıçdaroğlu’nu karşılamaya gitmedi.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

PARTİMİZE SALDIRI BAŞLATILMIŞTIR

Antalya'da yerel seçimlerin partileri tarafından kazanılacağına dönük güçlü işaretler belirdiğini ifade eden Kök, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Bu durumdan rahatsız olan bazı çevreler partimizi karıştırmak üzere harekete geçti. Genel başkanımızı karşılamayan ve programa katılmayan eski genel başkanımız ve üç milletvekilimiz ile ilgili disiplin soruşturması başlattığımız yolunda yalan, uydurma, art niyetli, partimizi karıştırmaya dönük bir haber uydurulmuştur. Partimiz ve örgütümüze, önceden planlandığı anlaşılan bir saldırı süreci başlatılmıştır.

Bu tip yalan haberlerle partimize komplo kuranlar başarıya ulaşamayacaklardır. Çalışmalarımız bütün hızıyla sürecektir. Yerel seçimlerde Antalya'yı almakta sonuna kadar kararlıyız. Bu tip komplolar bize engel olamaz. CHP'liler bu tip tuzaklara asla düşmezler, parti tüzüğü çerçevesinde örgütlü olan partimiz, bütün hızıyla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürecektir. Yalan ve kuru gürültüye boyun eğmeyiz.''