BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Şehit oğlu Efe ağlattı

Şırnak'ta şehit düşen Piyade Üsteğmen'in minik oğlu Efe, babasına vedası ile ağlattı.

Abone ol

Cenaze namazını Denizli Müftüsü Halil Köse kıldırırken, törene şehidin ailesi, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Denizli Valisi Gazi Şimşek, 11. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tayfun Aksatan, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

15 aylık oğlu Efe ile tören boyunca tabutun başından ayrılmayan şehit eşi Nihal Kemik Evin, kendisinin şehit eşi, oğlunun da şehit yavrusu olma gururunu bir ömür boyu taşıyacağını söyledi.

Askeri ve siviliyle herkesi birlik olmaya çağıran Evin, "Birlik olursak, biz bu kalleşlere, şerefsizlere günlerini gösteririz. Ben üzülmüyorum. Ben, oğluma daha 9 aylıkken asker selamı vermeyi öğrettim. Ahmetler gider, Efeler gelir. Bizim başımız dik" dedi. Şehidin babası Abdurrahman Evin, annesi Zeliha Evin, kardeşleri Cemile Evin, Turan Evin ve Ayşe Karakaya, kayınvalidesi Hatice Kemik ve kayınpederi Kemal Kemik de tören boyunca gözyaşı döktüler.

Kasaba Meydanı'ndaki törenden sonra cenaze aracına konulan Ahmet Şevki Evin'in naaşı, eski Belediye Mezarlığı'nda aynı adı taşıdığı dedesinin mezarının yanında toprağa verildi. Tören sırasında vatandaşlar da bölücü örgüt aleyhine sloganlar attı.