BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Şehit babaya yürek yakan bakış

O bir şehit oğlu... Henüz bir yaşında... Babasının cenazesinde hem ağladı hem ağlattı...

Abone ol

Bingöl'ün Yayladere İlçesi'nde terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Bünyamin Güzel, Kayseri'de toprağa verildi. Şehit uzman çavuşun cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Cenaze töreninde Şehit Uzman Çavuş Bünyamin Güzel'in annesi Elif ve babası Ahmet Ali Güzel ile eşi Fatma Güzel gözyaşlarına boğuldu.

Oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunu gören acılı anne Elif Güzel ağıt yakarak, "Evimin direği tek oğlumdu. Ona nasıl kıydınız?" diye seslendi.

Şehit Uzman Çavuş Bünyamin Güzel'in 5 aylık hamile eşi Fatma Güzel, "Allah da sizin belanızı versin" diyerek gözyaşı döktü.

Şehidin babası Ahmet Ali Güzel de, PKK'ya lanet yağdırarak, "O benim biricik oğlumdu, o benim her şeyimdi. Oğluma nasıl kıydınız? Torunumu neden babasız bıraktınız?" diyerek PKK terör örgütüne lanet yağdırdı.

Şehidin henüz 1 yaşında olan oğlu Ahmet Murat'ın da gözyaşları cenaze töreni boyunca dinmedi. Cenazeye katılanlar, küçük Murat'ın iç dağlayan ağlayışı karşısında gözyaşlarına boğuldu.

Daha sonra kılınan cenaze namazının ardından Şehit Uzman Çavuş Bünyamin Güzel'in Türk bayrağına sarılı tabutu bir süre omuzlarda taşındıktan sonra top arabasına kondu. Bu arada cenazeye katılan vatandaşlar, "şehitler ölmez,vatan bölünmez", "kahrolsun PKK", "İmralı'yı basarız Apo'yu asarız", "gönüllü askeriz silah isteriz" şeklinde sloganlar attı.

Şehit Uzman Çavuş Bünyamin Güzel'in cenazesi resmi törenin ardından Kartal Şehitliği'nde toprağa verildi.