BIST 10.677
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.422,28
HABER /  MEDYA

Şehit ailesini tehdit eden gazeteci kim?

Yeni Şafak yazarının bomba iddiası! Ne Aydınlıktan bu isim ne Sözcü'den. Arayıp şehit ailesini tehdit etti.

Abone ol

İNTERNETHABER - Yeni Şafak gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi köşesinde şok bir iddia ortaya attı.

KİM O GAZETECİ?

Abdülkadir Selvi köşesinde isim vermezken gözler Yeni Akit'e çevrilmişti.

İtiraf ise gazetenin sitesi olan Habervaktim'de patladı.

Fatih Akkaya"Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ali Sarıcı'yla görüşen gazeteci benim" diye açıklama yaptı.

Akkaya, Selvi'nin sözünü ettiği ismin kendisi olduğunu, söz edildiği gibi Ali Sarıcı ile telefonla konuştuğunu ancak, iddia edildiği gibi tehdit olayı olmadığını, konuşmanın oldukça samimi bir şekilde gerçekleştiğini söyledi ve ekledi:

"İddiasını ispatlamayan şerefsizdir"

başlıklı yazısında, akil insanlar heyetinin Kırşehir'de gittiğinde çözüme destek veren bir şehit babasını tehdit edildiğini öne sürdü. İddiaya göre bu kişi bir gazetenin Ankara temsilcisi olarak çalışıyor.

NE AYDINLIK'TAN NE SÖZCÜ'DEN

Selvi, o ismi şöyle tarif etti:

"Bu kişinin Aydınlık Gazetesi ya da Sözcü'den olduğunu zannetmeyin. Bizim mahalleden bunlar. Geçmişte İnsanlığın vicdanı olan iki yazarımız Ali Bayramoğlu ve Hilal Kaplan'ı hedef yapan zihniyet."

TELEFONLA ARAYIP TEHDİT ETMİŞ

Abdülkadir Selvi'nin yazdığına göre Kırşehir'de Şehit Aileleri Derneği adına konuşan Ali Sarıcı mikrofonu eline alıyor ve şunları söylüyor;

-'İsterim ki kimse benim gibi evlat acısı yaşamasın. Şimdi başka annelerin yüreğinin yanmaması için bir çalışma yürütülüyor. Çözümü en çok biz isteriz. Akil İnsanlar Heyeti Kırşehir'e geldiğinde toplantıya katıldım ve bunları söyledim. Hilal Kaplan hanımefendi bunu Yeni Şafak'taki köşesinde yazdı. O gün bir Ankara Temsilcisi beni arayıp, 'Başkan sen o toplantıya nasıl katılırsın. O sözleri nasıl söylersin' dedi. Gazeteci arkadaşlar size söylüyorum. Kan üzerinden gazetecilik yapmayın.'