BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Şehidin cenazesinde yürek yakan gerçek!

Şehit olan polis memuru Mücahit Daştan'ın üniversitede astronomi ve uzay bilimleri okuduğu ve 6 aylık polis olduğu ortaya çıktı...

Abone ol

Gaziosmanpaşa'da dün gerçekleşen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Mücahit Daştan (32) için Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile şehit polisin ailesi ve mesai arkadaşları katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından İstanbul Müftüsü Rahmin Yaran, Mücahit Daştan için dua okudu. Şehit polis memumurun 2 aylık hamile eşi Ayten Daştan güçlükle ayakta durduğu görüldü. Ayten Daştan, eşinin Türk bayrağına sarılı tabutuna elini uzattı. Şehidin annesi Halime Daştan ve babası Hayrettin Daştan da güçlükle ayakta durdu.

foto.20121212150246.jpg

UZAY BİLİMLERİ OKUDU

Onlar da oğullarının arkasından gözyaşı döktü. Şehidin 2 yaşındaki kızı Elifsu daha yürüyemiyordu ama babasının arkasında yürüyenlerden birinin kucağında son görevini yaptı. Üniversitede Astronomi ve Uzay Bilimleri okuduğu öğrenilen Mücahit Daştan, 6 yıllık polis memuruydu. Şehit polis memurunun cenazesi İstanbul'daki törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Erzurum'un Tortum ilçesine götürüldü.