BIST 10.392
DOLAR 32,31
EURO 35,00
ALTIN 2.399,38
HABER /  MAGAZİN

Seda ve İbo düşüşte

Seda Sayan ve İbrahim Tatlıses artık eskisi akdar tutulmuyorlar...

Abone ol

Seda Sayan’ın dizisi çok fena çakıldı, adeta tepe taklak gitti. Dün de Star bu yüzden çok kötü gitti.Son bir umutla Cuma yayınlanan Fedai dizisini Cumartesi’ye almışlardı. Ama bu kurtarma operasyonu da kar etmedi. Tamamen çöktü dizi.

İbo’nun Flash’taki programı da öyle…Felaket!...
Bu arada Seda ile İbo’nun birlikte jüride yer aldıkları yarışma programı da çok çok kötü gidiyor…Ve Doğan grubuna büyük şok yaşatıyor.

İşte işin ilginç yanı bundan sonra başlıyor.

Şimdi fatura kime çıkmış dersiniz? Nihat Doğan’a…Çünkü rating gelişmelerinden sonra Kanal D yılbaşı programında ne Seda’yı ne de İbo’yu düşünmüş…Tam tersi programa Nihat Doğan’ı davet etmiş. Çekimlerde geçtiğimiz gün yapıldı.

Ama Kanal D yöneticileri böyle bir operasyon yaptıklarına yapacaklarına neredeyse pişman oldu.

Çünkü müthiş bir baskı altına girmişler…
Sonuç mu? Çekimler yapılmasına, şarkılar söylenmesine rağmen Nihat Doğan apar topar Kanal D’nin yılbaşı tanıtımlarından çıkarılmış. Hatta gazeteye verilen isimler içinde de yok.

Bu “trafik” Kanal D yönetimi içinde de tartışma ve bölünmeye neden olmuş. Ama sonuçta genelde hiç taviz vermeyen yönüyle tanınan Kanal D yönetimi ilk kez böyle bir duruma düşmek zorunda kalmış…

“Madem yayınlamayacaktınız, adamı niye davet edip şarkı söylettiniz?” sorusu Kanal D yönetimi içinde herkesin sorduğu soru haline dönmüş..

Şimdi tanıtımlarda yok belki ama yarın akşamki programda Nihat Doğan olacak mı olmayacak mı, Kanal D yönetiminin son kararı ne olacak merakla bekleniyor…